AGENDA

Hier een uitgebreid overzicht van alle toekomstige activiteiten bij puur-yoga. Klik op de foto voor meer info.

After-Work Yoga

Op vrijdag 29 november om 17u heet ik jullie van harte welkom voor een heerlijke yogacocktail tijdens een uitgebreide AFTERWORK YOGA.


Winterwandeling -en yoga aan zee

Toon jouw warme hart, trek je wandelschoenen aan, verwarm je met dikke kleding en zet de wekker vroeg. We wandelen en doen yoga aan zee op zaterdag 7 december om 8u30.


Healing day

Op zondag 8 december is er een “Puur Helende Dag” die volledig in het teken staat van al de dingen die mij persoonlijk heling gebracht hebben. Maak kennis met yoga, meditatie, edelstenen, Louise L. Hay, …


Backmitra workshop

Op donderdag 19 december is er een uitgebreide yoga workshop om kennis te maken met de BackMitra. De yogatool die mijn leven een stuk lichter en rechter maakte. Voor mensen met bovenrug, nek en rugproblemen.


Feest van licht en klank

Op vrijdagavond 20 december, komen we samen om midwinter te vieren. Samen met mijn dierbare vrienden van Heart & Soulflow en Bron Marion, nodig ik jullie uit om in onze cirkel te komen zitten.


Filosoferen met gelijkgestemden. Vanaf januari komen we één keer per maand op vrijdagavond samen om het bekende boek “DE KRACHT VAN HET NU” te bespreken. Iedere deelnemer koopt het boek en per maand lezen we een deel die we dan op de vrijdagavonden met elkaar bespreken.


7-delige opleiding : Yin Yoga en de invloed op de meridianen.

Sinds ik de magie van acupunctuur ontdekte ging een wereld voor mij open. De meridianen zijn de bloedsomloop van het energetische lichaam. We kunnen via yin yoga de energiedoorstroming van deze rivieren van energie stimuleren. Daarom is het belangrijk om te weten wat meridianen zijn, waar ze lopen, welke yin yoga houdingen deze meridianen stimuleren, … en zoveel meer.


Midzomerweekend in de Blauwpoorthoeve Westouter

Van vrijdagavond 19 juni tot en met maandagochtend 22 juni . Een prachtige locatie, yoga, meditatie, klank, rituelen, natuur, heling… ME-TIME !


200 HRS Holistische Yin – Puur – Yoga teacher training

Vanaf september 2020 tot en met juni 2021.

20 weekends (vrijdag 18u – 21u30 en zaterdag 8u30 – 18u00)

Maximaal 14 personen met minimum één jaar yoga ervaring.

Uitgebreide holistische yin yoga opleiding waar je als beginnende of ervaren yogateacher verdieping krijgt over alle lagen van het lichaam. Fysiek, energetisch, mentaal, intellectueel en spiritueel. Dat wil zeggen dat we dieper ingaan op de fysieke en energetische anatomie, yoga filosofie, meridianen, chakra’s, alle yin yoga houdingen en aanpassingen, lesopbouw, stemgebruik, maar ook marketing en gebruik van sociale media.

Meer informatie vanaf december 2019, inschrijvingen beginnen in januari 2020.