Zomer 2021

Verdiep jouw yogabeleving deze zomer via een mooi aanbod van héél verschillende yogastijlen en thema’s. 

 

Maandag

9u30 – 11u00

Energie gevende ochtendyoga

14u00 – 15u30

Relaxatieyoga en nidra

20u15 – 21u45

Functionele yoga

volgens de lessen

van Paul Grilley

Dinsdag

9u30 – 11u00

Ontdek jouw innerlijke krijger

20u15 – 21u45

De 7 archetypes van yin yoga

Woensdag

9u30 – 11u00

Wat is yoga ?

Verdieping in de basis van yoga

Donderdag

9u30 – 11u00

Gezonde en soepele spieren

met yoga 

20u15 – 21u45

Chakrayoga serie

geïnspireerd op de lessen 

en boeken van Anodea Judith

 

Vrijdag

9u30 – 11u00

Yin Yoga en de vijf elementen leer

Zaterdag & Zondag

Hou de pagina ‘activiteiten’ in de

gaten voor lessen, workshops en ontbijtyoga 

op zaterdag en zondag 

Book Now

Voor meer informatie over deze lessen, vul dit formulier in en dan contacteren we jou zo spoedig mogelijk. 

Meer informatie

Wat is funtionele yoga?

In FY wordt op een heel vernieuwende manier naar yogahoudingen versus het lichaam gekeken. Sinds 6 jaar volgde en volg ik diverse opleidingen bij Paul Grilley die zijn jarenlange studie van het menselijk skelet en de verschillen per mens over gans de wereld deelt met yogastudenten en teachers. Geïnspireerd op deze opleidingen, lessen en lectuur heb ik tijdens de lockdown deze serie voorbereid. 

Relaxatie -en yoga nidra

Ons zenuwstelsel is heel gevoelig aan stress. Wanneer het lichaam overbelast wordt door stress, traume, ziekte, … dan kan dit de levenskwaliteit grondig aantasten. Yoga nidra is al vaak wetenschappelijk onderzocht en wordt als een effectieve methode benoemt om stress gerelateerde fysieke en emotionele klachten te behandelen. 

Ontdek jouw innerlijke krijger

De duizenden jaren oude Indische mythologie zoals de Bhagavad Gita staat vol van metaforen. De krijgerhouding die we vanuit yoga kennen zou wel eens uit deze mythologie kunnen komen. Ik volgde afgelopen jaar een heel leuke opleiding rond deze filosofie en geïnspireerd op deze lessen geef ik deze zomer 7 ochtendyogalessen over dit thema om ook jouw innerlijke krijger(in) te vinden.

Yoga voor een gezond bindweefsel, gewrichten en spieren. 

Stress, emoties zoals angst, boosheid, frustratie… kunnen echt in ons lichaam gaan vastzitten. We herkennen dit allemaal. Voeg daar een zittende levensstijl aan toe en het probleem wordt twee keer zo erg. Deze ochtendyoga is geïnspireerd op yogalessen die ik afgelopen jaar volgde rond fascia, fasciafitness, skeletale verschillenen, … Deze les zal een vaste les blijven na de zomer op donderdagochtend -en avond (tweewekelijks)

Chakra yoga serie

Ooit begon mijn spirituele ontwikkeling met de ontdekking van de chakratheorie. Na 14 jaar studie in de chakrapsychologie en het lesgeven vind ik het nog steeds super om deze bijzondere wijsheid te delen. Deze serie wordt aanbevolen om volledig te volgen indien deze kennis voor jou heel nieuw is. 

Yin Yoga en de vijf elementen theorie

De Traditionele Chinese geneeskunde of ook wel TCM genoemd, boeit me mateloos. Sinds enkele jaren volgde ik diverse opleidingen rond deze eeuwenoude kennis. De invloed van Yin Yoga op de energiebanen van ons lichaam is dan ook een heel mooie aanvulling op deze kennis. In mei volg ik een derde uitgebreide driedaagse opleiding rond de vijf elementen bij Gita Schuit. Daarna zal ik al mijn kennis samenbrengen in een vernieuwde yogareeks die deze zomer doorgaat.