Zelf-vernieuwende reis naar Cornwall & Glastonbury

 

Een reis vanuit het verlangen naar verbinding met jezelf.

Geen andere tijd van het jaar heeft zulke diepe krachten en intense veranderingen als maart.
De winter is voorbij, de natuur wordt wakker. Het is een naar omhoog gerichte energie die alles opnieuw doet groeien. Meer licht, meer warmte, meer zon, meer groei. Alles is in beweging en komt naar buiten.
We beginnen deze reis in het landelijke Cornwall…we verbinden ons met de natuur, de stilte en de krachtplaatsen die er voltallig aanwezig zijn. Deze dagen in Cornwall zullen gevuld zijn met meditatie, yoga, wandelen, mystiek in het spoor van Koning Arthur, het volgen van de leylijn van Aarstengel Michaël, transformerende gesprekken, gezelligheid bij de houtkachel of de jaccuzi… en ruimte voor vrije tijd.

 

 

Na drie dagen Cornwall reizen we naar het mystieke Glastonbury. Deze bijzondere plaats waar ik mijn hart verloren heb, wordt ook wel de hartchakra van de wereld genoemd. 

Hier ligt het graf van Koning Arthur, is de Heilige graal verborgen en bloeit de doornstruik die ontsproten is uit de pelgrimstaf van Jozef van Arimatea.

Dat Glastonbury geen gewoon klein Engels stadje is, zie je onmiddellijk.

In de hoofdstraat, tussen een bonte verzameling van esotherische winkels en restaurantjes, hangt er een geur van wierook en klinkt muziek van straatmuzikanten.

Verspreid over de hele stad vinden we healers, paganisten, occultisten, wicca’s, gothics, spiritualisten, artiesten en andere alternatievelingen die zich hier thuis voelen.

Door zijn magische atmosfeer en aantrekkingskracht is Glastonbury uniek en wie hier ooit geweest is, keert terug.

We hebben een heel mooie huis gevonden op een klein halfuurtje rijden van Glastonbury town. We verblijven opnieuw in een prachtig stuk natuur. In dit huis is er heel veel licht en is er een meer uitgebreide welness ruimte, zoals een sauna, Jacuzzi en een buitenzwembad. Hier zullen we ons voorbereiden op het feest van de lente. Iets wat in Glastonbury heel uitgebreid gevierd wordt. We hebben heel leuke activiteiten voorzien om in en rond Glastonbury te doen. Tijdens het infomoment op zondag 18 november vertellen we er meer over. Ook hier zal er dagelijks een meditatie – en yoga moment zijn, wandelen, massage en welness, verbindende gesprekken, en nog veel meer… 

 

 

Dit onder de magische energie van de lente – equinox op 21 maart 2018 die samen valt met de volle maan.


Praktische informatie.

Zoals je kan lezen zal dit een rijk gevulde week zijn. Deze reis wordt begeleidt door mezelf, Jeroen Carein, Audrey Charlier & Jan Moeyaert. We zijn allemaal betoverd door deze bijzonder krachtige en energievolle streek. We leerden elkaar ook heel goed kennen in de tijd dat we daar samen waren, in maart en augustus 2018. Zelf durf ik stellen, dat ik na de lente-equinox reis in maart, een diepe transformatie heb ervaren en ik veel sterker naar België ben terug gekomen. 

Vanuit ons holistische visie en zielswerk zullen we tijdens deze reis voldoende ‘gereedschap’ aanbieden om te leren loslaten, te helen en een dieper bewustzijn te ontwikkelen. Zoals de traditionele yoga voorschrijft…Zelfonderzoek te doen. Wij, zullen hierbij de nodige ondersteuning geven waar nodig. 

Op ZONDAG 18 NOVEMBER om 11u00 kan je vrijblijvend in de Puur-Yoga studio in Maldegem terecht voor een infomoment waarbij wij ons graag voorstellen. Via een korte power point presentatie zullen we een klein tipje van de sluier oplichten. Graag een seintje via info.puuryoga@gmail.com. 


Wanneer?

We vertrekken vanuit Brugge op vrijdag 15 maart tot en met vrijdagavond 22 maart. Aankomst in Brugge. 


Wat is inbegrepen in de prijs?

Vervoer, we rijden met twee busjes naar Engeland, de vakantie begint van het moment dat je instapt. (We spreken af in Brugge)

De oversteek naar Engeland via Calais naar Folkestone.

7 overnachtingen in twee of meer persoonskamers.

Uitgebreid ontbijt en avondmaal. (overdag is iedereen vrij om tijdens de uitstap al dan niet een lunch te nemen (dit is niet inbegrepen)).

Alle activiteiten


Prijs: 

1250,00 euro 

Bij inschrijving vragen we 500,00 euro en het restbedrag voor 31 januari 2019.

Dit mag op mijn ARGENTA rekening (op mijn naam Isabel Dobbelaere)
BE29 9730 9988 3964
Met vermelding van jouw naam en Voorschot Engeland 2019 


Wens je gespreide betaling, gelieve dan een mailtje te sturen, laat geld nooit een obstakel zijn voor jouw innerlijke groei.