Yogaproducten bestellen

Jouw yogaplekje thuis creëren. Ik motiveer dat elke week opnieuw omdat het belangrijk is om thuis ook datgene wat je leerde in de les ook toe te passen. Ook is het fijn om jouw eigen materiaal te hebben. Al was het maar omwille van hygiëne. In de studio zijn er matten, maar je kan jouw mat of een yogahanddoek meebrengen en bovenop de mat plaatsen die er ligt. (ik zie meer en meer mensen dit doen).

In de yogastudio kun je vanaf september de volgende producten aankopen:


BackMitra – Prijs: 29,95 euro

De BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van de lichaamshouding en het versterken van de rug.

Bij dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten oefenen zal je binnen enkele weken resultaat zien. Beetje bij beetje wordt je rug soepeler en keert je wervelkolom terug naar zijn natuurlijke kromming. Het kan zijn dat je daardoor zomaar een paar centimeter groeit!

De BackMitra heeft bewezen een grote hulp te zijn om rugpijn, schouderpijn en nekpijn te voorkomen en verlichten. Bij condities als CTS (Carpal Tunnel Syndrom) en RSI (Repetitve Strain Injuries) / RMD (Repetitive Motion Disorder) treedt er directe verbetering van de symptomen op.

Lees ook: BackMitra

BackMitra


Yogamatten Gaiam 5mm – Prijs: 29,95 euro

Of je nou doet aan kundalini yoga, hatha yoga of zwangerschapsyoga: deze yogamat van Gaiam is een absolute aanwinst voor iedere yogaliefhebber.

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Voor thuisgebruik of in de studio.
  • Lichtgewicht en zeer duurzaam.
  • Vrij van latex en schadelijke stoffen.
  • Levenslange garantie.

Yogablok – Prijs: 9.95 euro 

Dit yogablok is zeer licht en zorgt voor de stabiliteit die nodig is voor het optimaal uitvoeren van de oefeningen. Het zorgt voor een diepere positie en meer kracht bij de oefeningen. Gebruik een Gaiam yogablok en haal meer uit je yoga oefeningen.

Het product is gemaakt van een duurzaam schuim en is voorzien van een antislip laag.

Afmetingen: 23 x 10 x 15 cm

Yogablok paars


Steunblok voor Yoga – kurk – Prijs: 10,95 euro 

Voor wie?
Deze blokken worden gebruikt door beoefenaars van o.m. Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga. Ook in de fysiotherapie worden ze veel gebruikt. Onder andere gebruikt ter ondersteuning van de rug bij oefeningen met holle rug; of als steun onder de handen.
Snelgroeiend kurk, geschikt voor hergebruik, maakt deze blokken stevig, prettig in gebruik en ze gaan lang mee.
Het oogsten van kurk is een milieuveilig proces, dat al 3.000 jaar vrijwel onveranderd gebleven is. Dit kurk, van de bast van lang levende kurkeiken, wordt om de tien jaar van de bomen afgepeld; dit proces garandeert zelfs dat de bomen en het omringende ecosysteem gezond blijven. Kurk is uiterst duurzaam, maar licht poreus, waardoor het materiaal perfect geschikt is voor gebruik als onze yogablokken. De natuurlijke structuur ervan geeft iets mee, terwijl de afgeronde randen en hoeken heel comfortabel in gebruik zijn ter ondersteuning van diverse yogahoudingen.

Eigenschappen:

Natuurlijk materiaal – reukloos – afgeronde randen /hoeken voor gebruiksgemak – natuurlijke structuur geeft heel iets mee maar blijft toch stevig – oppervlak en gewicht voelen goed aan – de kurkoogst is milieuvriendelijk en zelfs onderhoudend voor de groei. Favoriet bij yogabeoefenaars die altijd letten op milieuvriendelijke producten.

Kleur: natuurlijk kurk.

v20150804-214923-8679[550x550].png


Grippy Yogahanddoek Violet/Lila – Prijs: 34,95 euro

Deze hypo allergene handdoek is groter (76 – 213 cm) dan een traditionele handdoek en heeft een extra goede grip.
Graag motiveer ik het gebruik van een handdoek omwille van hygiëne.
Je kan deze handdoek gemakkelijk wassen.
web-05-59268_GA_TBB_NoSlipTowel_a-500x500

Yoga voor beginners kit – Prijs: 39,95 euro

Leer de basisvaardigheden voor yoga met dit pakket. Yoga meester Rodney Yee legt in de bijgeleverde video uit hoe je de basishoudingen snel onder de knie krijgt, met gebruik van de hulpmiddelen. Dit pakket bevat een instructie DVD, een antislip yogamat (3mm), een yogablok en een yogariem die je helpen om de diverse houdingen correct uit te voeren.

Bolster rond – violet – gevuld met boekweitkaf – voor herstellende yogahoudingen endiepereontspanning – Prijs: 43,50 euro 

Een bolster is een compact kussen, in ronde of rechthoekige vorm. De bolster is ontworpen voor het ondersteunen van o.a. rug, nek, onderrug en knieholte, de armen tijdens specifieke yogahoudingen met een herstellende werking en bij bepaalde actieve yogahoudingen.

Onze bolsters ondersteunen het lichaam goed omdat er gekozen is voor boekweitkaf als vulling. De vulling kan naar wens worden aangevuld of verminderd, bijvoorbeeld bij ondersteuning van de onderrug.

Materiaal buitenkussen: katoen met rits en handgreep.

Binnenkussen: gebleekt katoen met vulopening voor boekweit.
Vulling: boekweitkaf – navulbaar 3,75 kg.

 


Meditatiekussen – Prijs: 26,50 euro 

Uitgebreide beschrijving
Yogi & Yogini kussens worden gevuld met 1e kwaliteit boekweitdoppen; de boekweitdoppen zijn gezeefd waardoor er geen stokjes in zitten.
Kleurbad: Bij elke bestelling kan er een licht kleurverschil ontstaan tussen de matten en de kussens. Dit is niet te vermijden, want kussens worden vaker besteld dan matten.

Navulbaar 
De boekweit in het meditatiekussen zakt na verloop van tijd wat in; voor het comfort dient het kussen te worden nagevuld. Je doet je klanten een groot plezier door altijd enige zakjes boekweit voorradig te hebben. De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweit kaf eruit te halen. (Artikel W9846/2 – Navulzak met 750 gram boekweitdoppen in gebleekt katoenen zak.)

Buitenkussen: katoen.
Binnenkussen: ongebleekt katoen.
Vulling: boekweitdoppen.
Openen/sluiten: met rits in de onderzijde
Wordt gesloten met een koord.


Oogkussen relax lavendel – blauw – Prijs: 12,00 euro 

Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo’n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit!
De kussentjes helpen ook bij hoofdpijn en gespannen spieren. Het lijnzaad in de kussentjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk plooibaar zijn en dus meegeven met de diverse vormen rond de ogen.
Bij het ontspannen van de ogen door middle van zo’n oogkussentje kunnen ook de wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen meer ontspannen.
We hebben ook een kussen voor in de nek, om diepe ontspanning te brengen in het nekschoudergebied.
Probeer ze allebei voor een volkomen ontspanning.
Als je het oogkussen en/of het nekkussen even wat koelt dan kun je daarmee ook de ogen, nek en schouders lekker afkoelen. Dat kun je doen door zo’n kussen minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen, of een paar uur in een plastic zak, waarbij het soepel en zacht blijft en een koel element toevoegt aan je ontspanningsbelevenis. Als de koelte minder wordt kun je het kussen omdraaien, waardoor je nog wat langer kunt genieten van de koelte.
Vermoeide ogen worden nog beter behandeld wanneer het kussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur, door het even in de magnetron te leggen. Leg een te warm kussen nooit direct op je ogen! Bij de nek is dat geen probleem.
Al onze oogkussens en nekkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad, uit Kroatië.

Materiaal: de zakjes zijn gemaakt van 100% katoen