Via lichaamstaal brengen we onze innerlijke wereld tot uitdrukking.

Chronische rugpijn, het verhaal van zoveel mensen, in België spreken we zelfs van 7 op 10 Belgen die kampen met dagelijkse pijn.

Je bent al vaak naar de dokter geweest, je kreeg een scan, echo of RX en ze zien niks. Artsen leggen de link naar lichaamshouding, slijtage, stress…

Dit kan allemaal een reden zijn, maar weet dat onze rug ook vaak een verhaal draagt. Een verhaal over dingen die onder onze huid gekropen zijn, dingen die we veilig weggeborgen hebben om liefst nooit meer te voelen noch aan te denken. Maar ons lichaam is heel intelligent en spreekt net tegen ons in de vorm van lichaamstaal, via de huid en het bindweefsel. Om ons duidelijk te maken wat er in de innerlijke, vaak verborgen wereld afspeelt.

 

   

  Vriend van de rug

  Backmitra

  Als gecertificeerde Backmitra teacher maar bovenal mijn eigen persoonlijke verhaal, kan ik mijn yogabeleving niet meer voorstellen zonder deze magische yogatool.

  Tijdens deze workshop leer je op een veilige manier de Backmitra gebruiken alsook krijg je heel veel oefeningen aangereikt voor jouw dagelijkse praktijk.

   

   

   

  Tijdens de workshop: Welk verhaal vertelt jouw rug – yoga met de Backmitra, kijken we dieper naar onze rug.

  We bekijken rugpijn vanuit fysieke, energetische, mentale en emotionele situaties. We doen dit aan de hand van heel veel praktijk en een deel theorie.

  Het is mogelijk om de workshops los van elkaar te volgen maar hou er rekening mee dat het drie verschillende workshops zijn. 

  • Wat zijn de verbanden tussen het fysieke en emotionele lichaam?
  • Wat gebeurt energetisch als je myofasciale lijn gaat beïnvloeden met druk (backmitra, balletjes, blokken…?) en welke meridianen zijn verbonden met rugpijn? Wat kan je er zelf aan doen, welke houdingen… 
  • De twee workshops worden samen gebracht in één uitgebreide yogales van 3 uur waarbij we gebruik zullen maken van alle yogatools. 

  De workshop gaat telkens door op zaterdagvoormiddag van 09u00tot en met 12u00.

  24/07 – 14/08 – 28/08

  Inschrijven doe je via onderstaande link of door zelf online te boeken

  Je hebt geen yoga-ervaring nodig om deze workshops te volgen.

  Prijs: 30,00 €

  Betalen doe je  via deze link.