Vuurkracht & de energie van de leeuwenpoort

De kracht van de leeuwenpoort augustus 19

Woensdag 7 augustus om 19u30 tot en met 22u00

Ontdek via yoga, meditatie & visualisatie de energie en de vuurkracht van de Leeuwenpoort.

Maximaal 10 deelnemers


Sinds duizenden jaren, rond deze tijd van het jaar, wordt er gezegd dat er een enorme toevloed van energie doorkomt rond de achtste augustus van elk jaar.

Dit portaal wordt de LEEUWENPOORT genoemd, een energetische activatie van de nummers 8/8 (de achtste van de achtste maand) in het astrologische teken van de Leeuw.

Deze tijd zit precies tussen de zonnewende (juni) en de oogstmaand (september) in. De energie van augustus is die van het sterrenbeeld leeuw: vol vuur, energie en daadkracht. Het maakt het je makkelijker om jezelf te zijn en jezelf te laten zien. Die vuurkracht brengt ons ook een uitdaging: hoe gebruik je deze kracht positief? De juiste ‘dosis’ vuurkracht in elke situatie brengt je verder. Teveel vuurkracht doet schade en van te weinig doof je uit. Een hele uitdaging is het om je vuur als kracht in te zetten, aangezien elke situatie iets anders vraagt.

Het openen van de leeuwenpoort is al voelbaar

Op 8 augustus staat de leeuwenpoort volledig open.

Maar merk je dat de vuurkracht al toeneemt?

De leeuwenpoort is een constellatie van planeten die in een bepaalde stand komen te staan ten opzichte van elkaar, waardoor wij mensen een nieuwe energie ervaren.

Een kosmische upgrade, als het ware.

Wat we met deze energie doen, is aan ons.

Het is niet zo simpel als: je krijgt een dot nieuwe energie die alleen maar meer kracht, meer power en happiness brengt.

Het nieuwe pas kan komen als het oude echt is gedaan.

Leeuwenkracht staat nu dus tot je beschikking, in al z’n facetten: vurig, ingetogen, met volle kracht vooruit, krachten sparend, scherpzinnig en selectief.

Het is niet voluit in je vuur- of ik-kracht gaan staan en gaan: het is uitdagender.

Tijdens deze avond leren jullie wat meer over de Leeuwenpoort, de energie ervan en welke uitwerking deze op jou heeft.

Tijdens deze yogasessie gaan we vooral naar onze vuurkracht, die we terugvinden in de Zonnevlechtchakra. We brengen via visualisatie, yoga en meditatie deze chakra in balans om zo de Vuurkracht van de Leeuwenpoort te ontvangen.


Inschrijven doe je via dit formulier:

Inschrijving wordt bevestigd na ontvangst van uw betaling.

 Inspiratie: Nieuwetijdskind magazine