Verruim je horizon

Verruim je horizon AANGEPAST.png

Treedt in 2019 de wereld tegemoet, onbevangen, als een kind.

Onderzoek en observeer en sta open voor alles. Verruim je horizon, wees nieuwsgierig, ga op je doelen af.

Je zult zien dat het leven een rijk en kleurig tapijt is dat gemaakt is van eindeloze waarheden en gezichtspunten en vol zit met verleidelijke geuren.

Ga in 2019 in volledige overgave van wat jouw weg je toont.

Ontvang alle grote en kleine zegeningen met een open hart & geest.


Wanneer ik vandaag terugkijk op het afgelopen jaar, dan is niets meer hetzelfde.
Dag per dag voel je dat niet zo, je merkt het niet altijd op… de dingen gebeuren en je gaat mee met de stroom.
Maar als je je leven en alles en iedereen dat daarbij hoort vergelijkt met één jaar geleden, dan is niks meer hetzelfde.
Mensen, vrienden, familie van wie je dacht dat ze er nog héél lang zouden zijn, zijn niet meer.
En daar bedoel ik niet enkel mensen mee die de reis naar een andere wereld hebben gemaakt.
Ik voel geen spijt, boosheid of verdriet,  alleen maar dankbaarheid voor de tijd dat deze mensen mee gewandeld hebben op mijn levensweg. Ik wens hen een warm hart en vooral veel geluk toe in alles wat het leven hen brengt.
En dan zijn er mensen op mijn weg gekomen die ik een jaar geleden niet of nauwelijks kende en deze mensen zijn nu, dierbare vrienden geworden. Deze mensen hebben mij dit jaar zoveel bijgebracht over ‘het leven”, en hoe dit leven te leven, vanuit een open hart, vanuit vertrouwen van hoe het leven zich ontvouwt.
Het woord synchroniciteit was een rode draad doorheen dit jaar. Alles was in een perfecte regie van het universum. De ervaringen wisselden elkaar heel snel op maar het zorgde voor een heel intense groei van wie ik vandaag ben, en hoe ik vandaag denk…
En dan zijn er de mensen die al zolang meewandelen op mijn weg en waar ik zielsveel van hou. Ik moet hier geen namen noemen, jullie weten over wie ik het hier heb.
Iedereen, oude, nieuwe, dierbare en onmisbare mensen in mijn leven… ik zie jullie allemaal graag, voor wie jij bent en wie je bezig bent te worden.
Het leven kan niet altijd begrepen worden, zoveel is waar.
Zoals de filosoof Kierkegaard het schreef:
Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.
Dus lieve mensen, maak er NU het beste van, voor het weer allemaal verandert, want in de nabije toekomst zal dit alles nog enkel een herinnering zijn.
Hartengroet,
Isabel x

 

 

Geef een reactie