Verbindende inspiratie avonden

verbindende inspiratie avonden
Sinds september 2018 organiseer ik samen met Jeroen Carrein en Audrey Charlier één keer per maand een spirituele inspiratie avond.
De ‘Inspiratie-avonden’ zijn 1,5h durende avonden, waarbij het verbindende van de groep en de warmte van het samen zijn, centraal staat.
Het is een mogelijkheid om jezelf te omgeven met spiritualiteit in al zijn facetten.

We starten met het zingen van mantra’s en bhajans. Mantra en bhajans zingen is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn. Het is een vorm van mediteren, maar ook naar mantra’s luisteren heeft dat effect.

Zingen heeft een helende werking

Geluidsgolven zijn de oorsprong van het leven. Het meest krachtige instrument dat je tot je beschikking hebt, ook voor spirituele ontwikkeling, is je eigen stem. Het geeft levenskracht, versterkt je zenuwstelsel en je krijgt meer gevoel met je eigen frequentie, je eigen ‘toon’. Zingen is een training in bewustzijn, authenticiteit en zelfliefde.

De avond wordt begeleid door Jeroen en Audrey.
Jeroen is van opleiding ben orthopedagoog en heeft 10 jaar in de bijzondere jeugdzorg gewerkt. Hij woonde meer dan een jaar in India waar hij zich verdiepte in meditatie. Jeroen is Vedisch numeroloog.
Vandaag werkt Jeroen als spiritueel consulent waarbij hij boodschappen ontvangt en inspreekt vanuit intuitief contact met een hoger veld van wijsheid die we kennen als Meester Morya.
Audrey is natuurgeneeskundig schoonheidsspecialiste volgens de Bashya methodiek, Dr. Hauschka therapeute, voetreflexologe en gezondheidscoach, speelt prachtig op haar harmonium en heeft een engelenstem om ons te begeleiden in het zingen.
Vroeger, in mijn dierbaar winkeltje Puur, organiseerde ik ook dit soort verbindende avonden en het is fijn dat de mensen die zoveel jaar geleden daar naartoe kwamen, er nog steeds met een warm en goed gevoel aan terugdenken.
Ik mis dit soort avonden en daarom besloot ik om vanaf september ruimte te creëren om dit opnieuw te doen in samenwerking met pure mensen zoals Jeroen en Audrey.
Jeroen gaat net zoals ik heel intuïtief te werk en daarom zal er ook op het moment zelf gevoeld worden wat de groep nodig heeft.

Data voor de groepsbijeenkomsten:

De avond gaat telkens door op vrijdag van 19u30 tot 21u00
Prijs voor de avond : 15 euro
De avonden kunnen los gevolgd worden.
Meer informatie over Jeroen : https://jeroencarrein.be

Wil je graag deelnemen ?
Dan kun je boeken via de online agenda.
Heb je geen inlogcode, schrijf je dan via onderstaand formulier in.