Verbindende inspiratie avonden

verbindende inspiratie avonden
Vanaf september zal er één maal per maand een groepsbijeenkomst zijn op vrijdag.
De ‘Inspiratie-avonden’ zijn 1,5h durende avonden, waarbij het verbindende van de groep en de warmte van het samen zijn, centraal staat.
Het is een mogelijkheid om jezelf te omgeven met spiritualiteit in al zijn facetten.
Zo worden er kirtans en mantra’s gezongen in groep, is er een korte stilte-meditatie, een algemene boodschap van Meester Morya, fijne verbindende oefeningen met mogelijkheid tot uitwisseling, een Shiva/lingam-zegening,..
Deze groep wordt begeleidt door Jeroen Carrein, iemand die afgelopen jaar op mijn weg kwam via mijn dierbare vriendin Audrey die in Brugge het mooie holistische instituut uitbaat.
Toen ik Jeroen voor de eerste keer ontmoette voelde ik een connectie die vanuit een ander niveau kwam. Een herkenning van een zielsgenoot, die net zoals ik zijn hart en gevoel volgt om zijn licht hier op aarde te manifesteren.
Iets wat hij ook met veel liefde doorgeeft aan de mensen die bij hem op consult komen en tijdens de lezingen en inspiratieavonden dat hij geeft.
Vroeger, in mijn dierbaar winkeltje Puur, organiseerde ik ook dit soort verbindende avonden en het is fijn dat de mensen die zoveel jaar geleden daar naartoe kwamen, er nog steeds met een warm en goed gevoel aan terugdenken.
Ik mis dit soort avonden en daarom besloot ik om vanaf september ruimte te creëren om dit opnieuw te doen in samenwerking met pure mensen zoals Jeroen en Audrey.
Jeroen gaat net zoals ik heel intuïtief te werk en daarom zal er ook op het moment zelf gevoeld worden wat de groep nodig heeft.

Data voor de groepsbijeenkomsten:

De avond gaat telkens door op vrijdag van 19u30 tot 21u00
  • 14 september
  • 26 oktober
  • 23 november
  • 14 december
Prijs voor de avond : 15 euro
De avonden kunnen los gevolgd worden.
Meer informatie over Jeroen : https://jeroencarrein.be/jeroen/

Wil je graag deelnemen ?
Dan kun je boeken via de online agenda.
Heb je geen inlogcode, schrijf je dan via onderstaand formulier in.