Physalis ademhalingsspray aromatherapie

20,00 incl. BTW

Breathe freely – Zuiverende omgevingsspray
16 essentiële oliën

Beschrijving

Maak je luchtwegen helemaal vrij met Physalis Respiration dankzij de synergie van 16 zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën. Helpt om de lucht te zuiveren en zo vrijer te kunnen ademen. Voor een onmiddellijk comfortabel gevoel. 

Helpt om de lucht te zuiveren en zo vrijer te kunnen ademen. Voor een onmiddellijk comfortabel gevoel. 

Gebruik

Om vrijer te ademen, verstuif enkele seconden in de 4 hoeken van de ruimte. 2 tot 3 maal per dag, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Of 1 à 2 verstuivingen op een zakdoek en diep inademen of in de nabije omgeving leggen.

Inhoud

100 ml

Ingrediënten

Met een synergie van 100% biologische essentiële oliën van eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, ravintsara, grove den, niaouli, akkermunt, pepermunt, groene munt, mirte, oregano, steranijs, jeneverbes, spijk-lavendel, rozemarijn, rode tijm, gele tijm.

3 op voorraad

Categorie:

Gebruik

Om vrijer te ademen, verstuif enkele seconden in de vier hoeken van de ruimte. Twee tot driemaal per dag, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Of een à twee verstuivingen op een zakdoek en diep inademen of in de nabije omgeving leggen.

Ingrediënten

Een synergie van 100% biologische essentiële oliën van eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, ravintsara, grove den, cajeput, niaouli, akkermunt, pepermunt, groene munt, mirte, oregano, steranijs, jeneverbes, spijklavendel, rozemarijn, rode tijm en gele tijm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Physalis ademhalingsspray aromatherapie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *