Physalis Good Night spray

20,00 incl. BTW

Sweet dreams – Relaxerende omgevingsspray
13 essentiële oliën

Beschrijving

Kom ontspannen de dag en de nacht door met Physalis Good Night dankzij de synergie van 13 zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën. Bij uitstek geschikt om na een verkwikkende nachtrust boordevol energie de dag te beginnen!

Gebruik

Om ontspannen de nacht in te gaan, verstuif 15 minuten voor het slapengaan in de 4 hoeken van de slaapkamer (afhankelijk van de grootte van de kamer). Kan ook verstoven worden op uw lakens, onder uw hoofdkussen, of op een zakdoek die u naast uw hoofdkussen legt. 

Inhoud

100 ml

Ingrediënten

Met een synergie van 100% biologische essentiële oliën van sinaasappel, lavandin, echte lavendel, petitgrain, citroenlitsea, groene mandarijn, bergamot, echte marjolein, mirte, geranium, ylang ylang, citroenverbena, citroenmelisse.

Uitverkocht

Categorie:

Gebruik

Om ontspannen de nacht in te gaan, verstuif 15 minuten voor het slapengaan in de vier hoeken van de slaapkamer (afhankelijk van de grootte van de kamer). Kan ook verstoven worden op uw lakens, onder uw hoofdkussen of op een zakdoek die u naast uw hoofdkussen legt.

Ingrediënten

Een synergie van 100% biologische essentiële oliën van sinaasappel, lavandin, echte lavendel, petitgrain, citroenlitsea, groene mandarijn, bergamot, echte marjolein, mirte, geranium, ylang ylang, citroenverbena en citroenmelisse.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Physalis Good Night spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *