Drop ultrasone verstuiver harmony

38,00 incl. BTW

Ontdek de kracht van de koude microverneveling van essentiële oliën! Dit toestel verstuift een mix van water en essentiële oliën in miljoenen microdeeltjes onder de vorm van een aromatische nevel. Deze zeer fijne aromatische deeltjes worden makkelijk via de luchtwegen geabsorbeerd.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Deze luchtdeeltjes hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Afhankelijk van de gebruikte Physalis essentiële olie kunnen ze ontspannen, stimuleren, de luchtwegen openen,…De verstuiver heeft drie belangrijke werkingen:
• zuivert de lucht
• bevochtigt de atmosfeer
• zorgt voor een subtiele geur ⁣

Bruikbaar in alle woongedeelten, kleedkamers, kantoren, hotels, ziekenhuizen, schoonheidsinstituten,... De Drop Aura eco verstuiver bestaat uit een houten basis (rubberwood) en een elegante keramische afdekking. Dit geeft het toestel een warme en tijdloze look die in elk interieur past. Deze authentieke materialen zijn in volledige harmonie met het natuurlijk karakter van essentiële oliën. Het sfeerlicht kan je laten meebewegen met het ritme van de ademhaling of je kan de slaap assistent instellen om de lamp na 30 minuten uit te schakelen. De lamp kan ook onafhankelijk van de verstuiver gebruikt worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drop ultrasone verstuiver harmony” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *