Zwarte toermalijn armband met macramé

5,00 incl. BTW

Zwarte toermalijn is een krachtige steen die vaak meteen gevoeld wordt. Sommige vinden de steen zelfs te sterk omdat hij meteen doelgericht zijn weg zoekt naar de aanwezige blokkades in alle chakra’s. De zwarte heler reinigt, beschermt, aardt, zet negatieve energie en gedachten om in positieve en brengt zo balans tussen lichaam en geest. De steen wordt ook geroemd om zijn krachtige werking tegen computerstraling en elektrostress.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Chakra's, het lichaam en emoties worden gezuiverd doordat de zwarte toermalijn het hele aura en lichaam afzoekt naar negatieve energie en die omzet, zo kan zijn gebruiker opnieuw ontspannen. Na verloop van tijd groeien begrip, zelfvertrouwen en voorspoed weer. Blokkades en angsten worden stevig aangepakt.

Fysiek

Deze alleskunner heeft een positief effect op het immuunsysteem en pijnen. Naast deze zwarte variant zijn er nog vele soorten. Elk dragen ze de eigenschappen van de zwarte toermalijn maar voegen ze hun eigen krachten ook toe.

Toepassing

Leg de steen bij de plant en hij bevordert groei en beschermt tegen ongedierte. Leg toermalijn naast een computer, wifi router of ander elektrisch apparaat om de elektromagnetische straling te reduceren. Maar ook bij zwarte magie, vervloekingen en stress is de steen een rots in de branding.

Chakra & sterrenbeeld

De steen werkt erg sterk op de eerste chakra maar is ook voor de andere chakra's heel krachtig. Verder zijn de weegschaal, schorpioen en steenbok geholpen met het dragen van deze steen.

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte toermalijn armband met macramé” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *