Sleutelhanger met amethist

14,00 incl. BTW

Handgemaakte sleutelhanger met een ruwe amethist. De amethist is een krachtige en beschermende steen met een kalmerende werking op de geest. De steen blokkeert negatieve energieën en verdrijft woede, angst en bezorgdheid. De kalmerende werking is gunstig bij slapeloosheid door een overactieve geest en beschermd tegen terugkerende nachtmerries.

3 op voorraad

Categorieën: ,

De amethist is een krachtige en beschermende steen met een kalmerende werking op de geest. Het is daarom de ideale steen bij meditatie omdat het geestelijke reiniging en ontwikkeling bevordert. Het ernstige violet staat voor de “Brug over het Niets”, de verbinding tussen hemel en aarde en hoort bij de Pisces (vissen) in de dierenriem.

De steen blokkeert negatieve energieën en verdrijft woede, angst en bezorgdheid. De kalmerende werking is gunstig bij slapeloosheid door een overactieve geest en beschermd tegen terugkerende nachtmerries, leg hiervoor een amethist onder je hoofdkussen bij het slapengaan. Ook helpt de steen verlies te verwerken door leed en droefheid te verlichten. 

De belangrijkste werking van de amethist is het verlichten van hoofdpijn en migraine maar de steen kent nog veel positieve genezende krachten: 

  • verlicht fysieke, emotionele en psychische pijn of stress
  • vermindert kneuzingen, verwondingen en zwellingen
  • behandelt gehoorstoornissen
  • helpt bij aandoeningen van longen en luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen
  • bevordert productie van hormonen en heropname van water

Kortom, een steen die voor heel wat fysieke zaken goed is. Op een hoger niveau verbindt amethist de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen met het spirituele. Het reinigt de aura en zet negatieve energieën om in liefde. 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sleutelhanger met amethist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *