Puur-box gouden driehoek

35,00 incl. BTW

De eerste Puur-box heeft als thema de gouden driehoek en bevat alle elementen om je eigen altaar te maken.

Prijs inclusief verzendkosten & BTW.

3 op voorraad

Categorie:

Onze eerste Puur-box staat in teken van de gouden driehoek en het starten van je eigen altaar. De box bevat alles wat je nodig hebt om een altaar te maken, lees meer hierover op onze blog.

Wierook - lucht

Een Shasta Salie of Blauwe Salie smudge. De salie komt uit de omgeving van Mount Shasta in Noord-Californië en men zegt dat dit kruid een krachtige Yin-energie heeft, waardoor het ideaal zou zijn ter oriëntatie en voorbereiding van een meditatie of een healing-ceremonie. Mount Shasta wordt beschouwd als een van de zeven heilige bergen van deze wereld en er komen regelmatig heftige wervelstormen voor. Een ‘smeulbundel’ van deze Shasta Salie is dus erg populair voor het ‘bewieroken’ van iemands aura of het snel energetisch zuiveren van kamers.
Gebruik: Steek het puntje van het saliestokje aan, wapper er even mee zodat het vlammetje dooft en het takje blijft smeulen. Met dit smeulende takje werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Ventileer goed daarna goed door alle ramen open te zetten.
Vuur - geurkaars
De 100% biologisch afbreekbare geurkaars laat je huis ruiken naar citroengras, frankinsense en munt.
Aarde - edelstenen
De eerste box bevat drie edelstenen die de gouden driehoek voorstellen, bergkristal, amethist en rozenkwarts. Wil je graag meer weten over de gouden driehoek, lees dan (titel blog).
Verse bloemen kunnen we jammergenoeg niet opsturen maar we zijn ervan overtuigd dat jullie deze met veel liefde zullen uitkiezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puur-box gouden driehoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *