Mala rozenkwarts met boeddha

8,00

Een rozenkwarts armband, een steen die staat voor universele (zelf)liefde. Een rozenkwarts staat ook bekend als de steen der liefde.

2 op voorraad

Categorieën: ,

Rozenkwarts staat voor oneindig resonerende veiligheid en onvoorwaardelijke liefde. Hoewel de steen en de hartchakra in basiskleur niet overeenstemmen (roze en groen) is rozenkwarts de ultieme steen voor de hartchakra. De roze weldoener onderwijst de ware essentie van liefde. Verdere eigenschappen zijn o.a. een kalmerend effect, helpt bij traumaverwerking, zuivert het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. 

De steen vergroot het zelfvertrouwen en eigenwaarde. De roze helper werkt sterk in op het de hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maak ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op:
• het hart;
• de geslachtsorganen;
• seksuele problemen;
• de vruchtbaarheid;
• borst- en longkwalen;
• verwardheid;
• voorkomt duizeligheid.
Ook helpt rozenkwarts bij ouderdomskwalen zoals ziekte van Alzheimer en Parkinson. Rozenkwarts helpt ook bij zware negatieve energie en vervangt deze door liefdevolle, lichtere varianten. Ze geneest rauwe emoties op een rustige begrijpende wijze.

Baby & kind

Door de vriendelijke en milde energie is de rozenkwart een zeer geschikte steen voor baby's en kinderen. Een ruw brok onder de wieg of het bed zorgt dat baby of kind zich veilig en geliefd voelt 's nachts en durft te vertrouwen op zijn haar ouders. Ideaal voor kinderen die bang zijn om alleen te slapen en bijvoorbeeld voor huilbaby's of onzekere kinderen. Ook kinderen met autistische aandoeningen kunnen veel aan de edelsteen hebben.

Verzorging

De steen kan verkleuren in fel zonlicht en wordt witter naarmate er veel energie aan onttrokken is. Laad haar op, geef liefde en de steen zal vol roze worden.

Toepassing

Sieraden op het hart gedragen kunnen problemen in relationele sfeer verzachten of oplossen. Door de steen onder het hoofdkussen te leggen, worden intimiteitsproblemen tussen partners opgelost.

Sterrenbeeld

De rozenkwarts is de steen van de stier en weegschaal.

Weetje

Is de relatiehoek van de woning gelegd (vanaf de voordeur gezien, rechts achterin) trekt het liefde in je leven aan en zorgt het voor een liefdevolle sfeer in huis en je relaties.

Mala

Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra's te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals - traditioneel 108 keer - herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen gedachten tot rust en gaat het lichaam zich ontspannen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mala rozenkwarts met boeddha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *