Amethist armband met lotus

9,00 incl. BTW

Mala armband met amethist en lotusbloem. De amethist is een krachtige en beschermende steen met een kalmerende werking op de geest. De steen blokkeert negatieve energieën en verdrijft woede, angst en bezorgdheid. De kalmerende werking is gunstig bij slapeloosheid door een overactieve geest en beschermd tegen terugkerende nachtmerries.

3 op voorraad

Categorieën: ,

De amethist is een krachtige en beschermende steen met een kalmerende werking op de geest. Het is daarom de ideale steen bij meditatie omdat het geestelijke reiniging en ontwikkeling bevordert. Het ernstige violet staat voor de “Brug over het Niets”, de verbinding tussen hemel en aarde en hoort bij de Pisces (vissen) in de dierenriem.

De steen blokkeert negatieve energieën en verdrijft woede, angst en bezorgdheid. De kalmerende werking is gunstig bij slapeloosheid door een overactieve geest en beschermd tegen terugkerende nachtmerries, leg hiervoor een amethist onder je hoofdkussen bij het slapengaan. Ook helpt de steen verlies te verwerken door leed en droefheid te verlichten. 

De belangrijkste werking van de amethist is het verlichten van hoofdpijn en migraine maar de steen kent nog veel positieve genezende krachten: 

  • verlicht fysieke, emotionele en psychische pijn of stress
  • vermindert kneuzingen, verwondingen en zwellingen
  • behandelt gehoorstoornissen
  • helpt bij aandoeningen van longen en luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen
  • bevordert productie van hormonen en heropname van water

Kortom, een steen die voor heel wat fysieke zaken goed is. Op een hoger niveau verbindt amethist de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen met het spirituele. Het reinigt de aura en zet negatieve energieën om in liefde. 

Mala

Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra's te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals - traditioneel 108 keer - herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen gedachten tot rust en gaat het lichaam zich ontspannen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist armband met lotus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.