Lapis lazuli armband

6,00

Lapis lazuli is een exclusieve en krachtige steen, die ook wel de naam “spirituele steen” draagt. Het brengt heldere inzichten terwijl het de drager meteen aanreikt deze duidelijk te communiceren. Voor de Egyptenaren was lapis lazuli een heilige steen omdat ze er de nachtelijke sterrenhemel in zagen.

Prijs inclusief verzendkosten & BTW.

3 op voorraad

Categorieën: ,

De spirituele lapis lazuli brengt heldere inzichten terwijl het de dragen aanreikt deze duidelijk te communiceren. Het leert haar drager voor zichzelf te aanvaarden en zien, het brengt spirituele ontwikkeling en een zuivere communicatie. 

De steen is sterk verbonden met spiritualiteit. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Met lapis lazuli wordt de weg terug gevonden naar het eigen zijn. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van de geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Ook kent het een sterke werking op de keel en de keelchakra (vijfde). Hierdoor helpt het bij het uiten van emoties.

Egyptenaren

Lapis lazuli is al vanaf oudsher een van de meest exclusieve en krachtige edelsteensoorten. Doordat lapis lazuli veelal doordrenkt is met gouden stipjes (pyriet) was het voor de oude Egyptenaren een heilige steen omdat zij er de nachtelijke sterrenhemel in zagen. Het dodenmasker van Farao's werd ingelegd met lapis lazuli (ook het bekende masker van Toetanchamon was uitgevoerd in goud met lapis). Maar ook sieraden en amuletten verbonden de Egyptenaren met de hemel (universum, hogere spiritualiteit).

Fysieke eigenschappen

Op fysiek vlak helpt de lapis klachten van mond (aften en amandelen), keel, stem, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Als heelsteen wordt de lapis al eeuwen ingezet voor klachten van hoofd, keel en longen.

De steen staat bekend als de vriendschapssteen. De diepblauwe kleur wordt al eeuwen geassocieerd met wijsheid, bezinning en verdieping. Lapis helpt ook bij de verwijdering van fysieke klachten die zijn ontstaan door ergernis. Zo heeft lapis lazuli een goede uitwerking op migraineklachten en zorgt bijvoorbeeld dat nagelbijten wordt afgeleerd als de steen lang genoeg wordt gedragen.

Sterrenbeeld

Boogschutter, waterman, vissen, steenbok en schorpioen hebben baat bij deze steen.

Verzorging

De steen zuiver je niet met water, de steen kan hierdoor aangetast worden.

Weetje

Logischerwijs is lapis lazuli de nationale steen van Afghanistan omdat hier de mooiste stenen vandaan komen. Maar ook Bolivia gebruikt de steen als nationale steen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lapis lazuli armband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *