Jaspis Power armband

6,00

Landschapsjaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten.

2 op voorraad

Categorieën: ,

Japsis maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Chakra

Basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en zonnevlecht chakra (3e).

Sterrenbeeld

Maagd

Power beads

Originele kracht of Boeddha - Kralen gemaakt van edelstenen. Wordt op dit moment beschouwd als een trendy mode-sieraad, waarvan ook gezegd wordt dat het een zekere genezende werking heeft. Powerbeads kunnen zowel op de pols als op de enkel worden gedragen en kunnen ook worden gecombineerd, bijvoorbeeld afhankelijk van het effect of de kleur. Deze edelsteenarmbanden hebben een extra kraal, die aan drie verschillende kanten doorboord zijn, een extra Boeddha kraal.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jaspis Power armband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *