Bergkristal armband met lotus

8,00

De heler van alle stenen die een enorme geneeskracht bevat en verbind met het hogere. De steen neutraliseert ook zware energieën.

3 op voorraad

Categorieën: ,

De bergkristal bezit een enorme geneeskracht, verbind met het hogere en neutraliseert zware energiestromen. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naargelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. 

De bergkristal beschermt het aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal de concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (bv. brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Toepassingen

Sieraden van de steen hepen bij het openen van de hartchakra en het helder zien. Kristallen kunnen gevuld worden met energie die op een later tijdstip uit de steen 'gezogen' kan worden (ineens of geleidelijk). Vul bijvoorbeeld een kristal met energie die pijn verlicht en schenk het aan een reuma patiënt.

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld

Leeuw en steenbok hebben baat bij deze steen.

Weetje

Bergkristal is afgeleid van het Griekse woord krustallos, wat ijs betekent. Al sinds 8000 voor Christus gebruiken mensen bergkristal als sier en healing steen. In de Romeinse tijd bezaten veel reizigers de steen, omdat hij zou beschermen tegen ziekten, ongevallen en bevriezing. Tevens is sabbelen op een bergsteen goed tegen de dorst. Ook in Tibet wordt bergkristal al eeuwenlang gebruikt en in zuid en midden Amerika zijn zelfs bergkristallen schedels van zo'n 2000 jaar oud.

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bergkristal armband met lotus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.