Privé yoga sessies naar keuze

Wat is privé yoga

Een privé yoga duurt anderhalf uur en biedt een zeer persoonlijke benadering van yoga. Tijdens deze sessies werk ik als ervaren yogadocent met jou, waarbij de aandacht volledig op jou en je unieke behoeften is gericht. Dit kan ook met meerdere mensen zijn (maximaal 5 personen). 

Privé yoga is een unieke manier om je yogareis te personaliseren en de voordelen van yoga op een zeer individueel niveau te ervaren. Het creëert een veilige ruimte waarin je kunt groeien, voelen en helen op je eigen unieke manier.

Samen met mijn partner hebben we bewust gekozen voor het creëren van een yogapraktijk in de veilige en comfortabele omgeving van ons eigen huis. Na een sabbatjaar en het sluiten van mijn studio, zocht ik naar een benadering die het dichtst bij mijn persoonlijke yogabeleving ligt.

Hoewel ik steeds geniet om  yogales te geven aan grote groepen, geniet ik minstens evenveel van de intimiteit van kleine groepen, waar ik gerichter kan werken en de yogabeleving kan verdiepen. Dit heeft geleid tot de wens om wekelijks enkele privé-yogasessies aan te bieden.

Onze ruimte is gelegen te midden van het rustgevende groen, dichtbij het Ryckeveldebos in Brugge. Dankzij de hoge ramen baadt de ruimte in natuurlijk licht, terwijl de vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte in je lichaam. Ik koesteren voorliefde voor zachte materialen zoals merinowol, die de natuurlijke warmte van het lichaam omarmt.

De privélessen vinden altijd overdag plaats en kunnen worden gecombineerd met een ontspannende boswandeling van een halfuur. Tijdens de sessie creëer ik een kalme sfeer met rustige muziek en aromatherapie. Onze ontmoeting wordt afgesloten met een kopje thee en een inspirerend kaartje van de dag.

Privé Yoga mogelijkheden

Gedurende vele jaren heb ik een rijke schat aan yogakennis verworven en deze met anderen gedeeld. Meestal gebeurde dit in groepsverband, tijdens opleidingen en workshops. De privésessies biedt ik aan voor één persoon of kleine groepen van maximaal vijf deelnemers. Dat kan jouw partner, ouder, kind, vriend(in), collega, … zijn.


Kies jouw gepersonaliseerde sessie

Bij het aanvragen van een privé-sessie kun je jouw voorkeur aangeven voor een specifieke yogastijl en het aantal deelnemers waarmee je wilt deelnemen.

Prijs: 

   • 55 € – één persoon
   • 75 € – twee personen
   • 95 € – drie tot en met vijf personen

Ik begrijp dat plannen kunnen veranderen en ik kies ervoor om ook flexibel te zijn. Daarom kunt u uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Zo kunnen andere mensen ook uw plekje nog invullen. Bij annulering op de dag van de geplande sessie wordt een bedrag van €55 in rekening gebracht.

Cadeautip

Verras iemand met een privé yogasessie

Verwen en verras iemand met pure rust en welzijn. De Puur-Yoga privé yogasessies bieden een schitterende gelegenheid om lichaam en geest te omarmen. Vul het onderstaande formulier in zodat de waardebon naar u toe kan komen.

Privé yoga is enkel op afspraak en kan doorgaan op:

   • dinsdag tussen 9u en 17u30
   • donderdag tussen 14u en 18u
   • zaterdagvoormiddag tussen 10u en 13u

Aanvraag privé yoga sessie naar keuze