Online Puur – Yoga en Meditatie

Hier vindt je de online yogalessen en meditaties terug dat je via YouTube kan bekijken en beluisteren.

Dit is de link naar het kanaal van Puur-Yoga :

https://www.youtube.com/channel/UCASXctdabQypCiD61Dzshug


Er is ook een online podcast en die is gratis te beluisteren via Spotify en via Anchor.

De eerste video’s waren qua geluidskwaliteit wat minder, nu heb ik een betere microfoon en zal het ruisen ook wat beter zijn.


Maart 2020 : Corona virus maatregelen :

Als zelfstandig ondernemer is het niet de meest gemakkelijke tijd van mijn leven. Al heb ik al erger meegemaakt. Daarom blijf ik ook zo gelijkmoedig mogelijk. Mijn yogastudio is voor onbepaalde tijd gesloten en ik hoop dat ik in aanmerking kom voor een vergoeding. Tot nu wil dat zeggen dat ik geen inkomen heb gedurende de tijd dat ik niet kan lesgeven. Er zijn mensen die mij het advies gaven om mijn filmpjes betalend te maken. Ik heb besloten om het voor deze filmpjes niet te doen Als jij voelt dat je graag een vrije bijdrage wil schenken, ben ik daar uiteraard heel dankbaar voor. (Dat kan en mag via mijn KBC rekeningnummer: BE45 7360 2627 0189). Voel je daarin helemaal vrij natuurlijk.