Mindfull mornings voor koppels

Mindfull morning voor koppels

Zaterdag 20 augustus 2022

The most precious gift we can offer others is our presence. When mindfulness embraces those we love, they will bloom like flowers.

– Thich Nhat Hanh

Tijd is in ons jachtige en drukke leven een luxe geworden en dat heeft niet enkel invloed op ons gevoel van welzijn, maar het heeft zeker een invloed op onze relaties. We zijn volgens mindfulness coach David Dewulf vooral bezig met denken en doen en te weinig bezig met voelen. We leven in een doe en moet maatschappij en daar verliezen we het in aandacht aanwezig zijn bij onszelf en ook bij onze partner en kinderen. Mensen leven op deze manier heel veel in hun hoofd en voelen te weinig. Wanneer we yoga doen maken we in de eerste plaats terug contact met ons fysieke lichaam. We gebruiken de ademhaling om naar verstilling te gaan, en in die stilte komt een zachte stem. In het druk en bezig zijn kunnen we die fluisterende zachte stem niet horen, in het oosten wordt deze stem ook de stem van liefde genoemd. Maar om die stem te kunnen horen moet je de stilte in jezelf gaan vinden. En stilte vinden is ook zachter en milder worden voor jezelf en je partner.

Aandacht, aanwezig zijn, ontspanning

Holding space

Tijdens deze ochtend staat alles in het teken van aandacht voor jezelf én elkaar. Wanneer je van iemand houdt, is je aandachtige aanwezigheid het mooiste wat je kunt bieden. Elkaar echt ‘zien’, in de ogen kijken, de adem voelen, verbinding maken zonder woorden… is wat je tijdens deze ochtend kan ervaren zonder dat het therapeutisch is. Elkaar ruimte geven om te mogen voelen, te mogen zijn,… te luisteren voorbij de woorden.

Programma:

  • We starten om 7u30 in de Puur-Yoga studio en rijden we naar het Drongenhoed waar we gaan bosbaden tot 9u30.
  • 9u30: ontbijt
  • 10u30: Yoga, meditatie en relaxatie met specifieke koppel oefeningen die je later ook thuis kan doen.
  • 12u30: afsluiting

Prijs:

  • 120 € per koppel
  • Overschrijven op rekening nummer: BE45 7360 2627 0189
  • Op naam van Isabel Dobbelaere
  • Mededeling: mindfull mornings koppels

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.