Meditatief lig – en klankconcert

Herfst meditatief ligconcert.png

Deep listening is an art that Nature invites us to reclaim so we can live with greater presence, compassion, respect end belonging upon our animate Earth.
WE practise deep listening by slowing down and using all our senses when we are in Nature.
Deep listening increases our capacity to hear our inner wisdom and guidance and inspires us to act in ways that respect and honour Nature.
The art of deep listening – Jackie Stewart

De dagen zijn opmerkelijk korter,… de herfst voelbaar.

Op VRIJDAG 25 OKTOBER OM 19u30  maken we het samen met Rikka en Sabine van Heart & Soulflow, opnieuw gezellig in de Puur-Yoga studio.

We steken de kaarsjes aan, dempen het licht en laten ons dragen door de verschillende klanken die ons helemaal tot rust brengen. Laat je meevoeren op de klanken van klankschalen, didgeridoo, gongs, … en nog meer bijzondere helende instrumenten.

Een helend klankbad of ook meditatief ligconcert genoemd is een healing met klanken waarbij de verschillende vibraties van de klanken door het lichaam reizen.

De trillingen van de instrumenten helpen om diep te ontspannen en de diepere geluiden van de grotere gong zorgen voor balans & harmonie in het lichaam.

Een klankbad duurt ongeveer een uur en we sluiten af met een tasje kruidenthee om even bij te komen.

Je ligt ingewikkeld in een dekentje op een yogamatje, de ogen worden afgesloten van het licht met een ontspannend oogkussen waardoor de ervaring van de klanken nog dieper gaat.


Volgende meditatief ligconcert: vrijdag 25 OKTOBER 2019

Prijs: 20,00 euro (graag cash meebrengen de avond zelf)


Zorg dat je 15 minuten op voorhand aanwezig bent.

Doe gemakkelijke kleding aan en als je snel afkoelt of koud hebt, neem een paar warme wollen sokken mee.


Wens je graag deel te nemen aan een meditatief ligconcert, vul onderstaand formulier in: