Lezing : Omgaan met tegenslag, visie vanuit het Tibetaans Boeddhisme door Geshe Lobsang Tsultrim

Wanneer, waar en hoe laat?


7 mei 2020 om 19u30 in de Puur-Yoga studio te Maldegem : https://puuryoga.com/contact/

Prijs : 15,00 euro

Inschrijven kan online via onderstaande link of rechtstreeks (indien je een inlogcode hebt) via de online agenda. (wel aangeven als je op een stoel of meditatiekussen wil zitten)


Sinds 2015 heb ik een fijne samenwerking met het Jonang Kalachakra centrum V.Z.W.

Ik organiseerde reeds verschillende lezingen met onder andere Vajra-houder Meester Choekyi Nangpa, Gebshe Namgya (die op 7 mei 2016 de yoga studio zegende) en reeds tweemaal met Geshe Lobsang Tsultrim, telkens ook in aanwezigheid van Monnik Giel.

Al veel jaren voel ik een sterke verbinding met het Tibetaans boeddhisme. Ik kan het niet altijd met woorden bevatten, het is een gevoel dat klopt en waarbij ik in thuiskom. Misschien herkenning uit vorige levens? In het bijzijn van de Tibetaanse monniken, de inspiratie vanuit het boeddhisme , voel ik een diepe rust en begrijpen, die mij helpen in moeilijke momenten.

Toen Sabine Foubert, de mama van monnik Giel mij onlangs contacteerde om een lezing te organiseren, met het thema: “omgaan met tegenslag”, zei ik volmondig JA.

We maken allemaal wel situaties mee in ons leven, de ene al wat intenser en uitdagender dan de andere. Het afgelopen jaar was voor mijn persoonlijk en mijn gezin een moeilijk jaar met behoorlijk wat tegenslag. En yoga als zowel de inspiraties vanuit het boeddhisme geven mij altijd weer hoop en moed om niet op te geven.

Ik ben ervan overtuigd, dat Geshe Lobsang Tsultrim ons opnieuw zal meenemen in een duidelijk uiteenzetting hoe we kunnen leren omgaan met tegenslagen.

Leer beide monniken beter kennen:

Geshe Lobsang Tsultrim : https://puuryoga.com/geshe-lobsang-tsultrim-3/

Lobsang Nyima of bij ons beter bekend als monnik Giel : https://puuryoga.com/monnik-giel-lobsang-nyima/