kinderyogadocente Nele Van De Kerckhove

Ik ben Nele, mama van twee fantastische kadees: Daan en Jona. Samen met Jürgen en zijn twee zonen vormen wij ons nieuw samengesteld gezin. Ik heb als opvoedster gedurende 10 jaar met hart en ziel met volwassenen met een verstandelijke beperking gewerkt en heb door hen écht leren kijken, voelen, anders communiceren, … én heb heel veel over mezelf geleerd. Toen ik begin de 20 was, kwam ik in contact met yoga en creatief werk. Mede dankzij een paar pittige hobbels op mijn levenspad, ben ik een stuk dichter bij mezelf gekomen en kwamen het creatieve werk en yoga opnieuw op de voorgrond. Daarbij kwam ook het verlangen om met kinderen te werken steeds dichterbij. De opleiding kinderyoga bij Amba-Amba was een bron van inspiratie en is nu de kapstok waar ik mijn interesses en creatief ei in kwijt kan. Een fantastische ervaring! Mijn kinderen zijn mijn testteam dat me helpt om stevig met mijn yoga-voeten op de grond te staan en me uitdaagt om verder te groeien en dicht bij mezelf te blijven. Balans is waar het voor mij om draait en net daar is het dat yoga volgens mij ook voor kinderen een meerwaarde kan bieden. Soepelheid, lichaamsbewustzijn, geloven in jezelf, kracht, samenwerken, ont-moeten, speelsheid, creativiteit, evenwicht, rust, … de mogelijkheden van kinderyoga zijn, net zoals de mogelijkheden van kinderen, onbeperkt en dat spreekt me zo aan! Ik hoop mijn enthousiasme hiervoor te kunnen overbrengen op de kinderen waarmee ik samen op weg zal mogen gaan! Ik kijk er naar uit! Zonne-groetjes, Nele xxx