KINDERYOGA

Kinderyoga bij Puur-Yoga

Tot nu was het aanbod kinderyoga beperkt tot één groep op donderdagnamiddag voor kinderen tussen 7 en 11 jaar.

Maar er is goed nieuws !!!

Vanaf september zullen er ook kinderyogalessen gegeven worden voor de hele kleintjes. Ik stel jullie dan ook heel graag YogaMandy voor. Een superlieve kinderyogajuf uit Adegem.

15777005_10154789381213913_6920257987273081253_o
“Yoga was iets dat me al vanaf mijn late tienerjaren intrigeerde. Toch heeft het tot mijn 24 ste geduurd vooraleer ik er ook echt mee startte. Al snel liet yoga me niet meer los. Ik voelde hoe het me dichter bracht bij mezelf en hoe het me steeds meer vertrouwen gaf in mijn eigen lichaam. Het hielp me anders kijken naar mezelf en naar de wereld rondom me.
Als gepassioneerde kleuterjuf wou ik deze ‘wijsheid’ graag meegeven aan de kleuters. Het begon met korte oefeningen in de klas. Al snel merkte ik dat de kleuters enorm veel haalden uit de yoga. Ze vroegen er steeds vaker zelf om. Daarom besloot ik om mij te verdiepen en volgde een online kinderyogacursus bij Cosmic Kids. Daarna begon ik ook lessen buiten mijn eigen klas te geven aan kleuters en ook aan kinderen tussen 6 en 12 jaar. 
De eerste stappen zijn gezet en mijn ervaring kan alleen nog maar groeien met en dankzij de kinderen aan wie ik les mag geven.  Het is voor mij ook belangrijk dat ik zelf kan blijven leren en ik ben dan ook van plan om in de toekomst meer opleidingen te volgen om zo verder te evolueren als (kinder)yogadocent.
Ik ben zo dankbaar dat ik de gift van yoga kan delen met de kleinsten onder ons. Dat ik een zaadje mag planten waaruit sterke planten vol vertrouwen kunnen groeien. Elk met hun eigenheid en de innerlijke kracht om de zonnestralen op te zoeken.” Mandy xxx 

Mandy zal elke woensdag (met uitzondering van de yogavrije weken en vakanties) een uurtje KLEUTERYOGA geven.

14h30 tot 15h30 : kinderen van 3 tot en met 5 jaar.

Er worden maximum 8 kinderen ingeschreven.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen:

YogaMandy heeft ook een Youtube kanaal waar je haar al eens aan het werk kan zien en doe maar al eens mee.

YOUTUBE YOGAMANDY

puur kinderyoga avontuur