zaterdag 17 juli ’21

Diepgaande transformerende yoga opleiding

Informatie – en inschrijvingsdag

 

Holistische en therapeutische yin yoga teachertraining

Voor wie is deze diepgaande yoga opleiding?

Wordt je een yogaleraar of neem je deel voor jouw eigen persoonlijke, unieke en transformerende reis. Wat jouw motivatie of achtergrond ook is om voor deze yogadocenten opleiding te kiezen, het is een investering voor de rest van jouw leven!
Ik wil je helpen begrijpen wat jouw pad in yoga is. Ik geloof niet in vaste structuren en regels want dat is geen yoga.
Yoga is datgene wat jou het dichtste bij jouw ware natuur brengt, trouw zijn aan jouw individuele aard.

Voor wie is deze diepgaande yoga opleiding niet?

Voor yogi’s die een opleiding willen volgen om moeilijke yoga asana’s te leren en die enkel de esthetische vorm van yoga willen kennen.

Waarom een informatiemoment?

Een teachertraining is een intense periode van engagement aan jezelf, de groep en aan mij, als jouw teacher. Deze training is een kleine groep zoals oorspronkelijk vroeger leraars werden opgeleid. Een intensieve periode  studie van yoga is heel transformerend en diepgaand. Daarom vind ik het belangrijk dat ik aanwezig kan zijn voor elke student. Dit wil ik uitgebreid kunnen uitleggen en dat kan niet digitaal. 

Voel je heel welkom

Heb je twijfels als een yoga-opleiding zoals deze iets voor jou kan zijn?

Voel je dan héél welkom op het informatiemoment waar je kennismaakt met de opleiding en waar al jouw vragen beantwoord zullen worden. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om ook onmiddellijk in te schrijven aan de early bird prijs die nog tot 31 juli loopt. 

Meer informatie over de prijs van deze opleiding vindt je hier.

Praktisch

 

Waar, wanneer en hoe laat?

 

Puur-Yoga studio, Urselweg 21 te 9990 Maldegem/Kleit

Zaterdag 17 juli 2021

10u00 – 12u00

Reactie van één van de deelneemsters uit de training van ’20 – ’21

Lieve Isabel,
Ik ga proberen om kort te omschrijven wat de opleiding voor mij betekend heeft. Ik zou wel een hele lang mail kunnen maken over deze magische ervaring.
Deze opleiding is aan te raden voor iedereen die zijn diepe ware zelf wil leren kennen. Een ontmoeting met je authentieke ziel. Of je zelf wil beginnen lesgeven of niet wordt snel duidelijk tijdens de opleiding. Voor mij persoonlijk is het één van de dankbaarste investeringen die ik in mezelf heb gestoken.
Wanneer je open staat voor transformatie, zal dat ook gebeuren. De ideale kans om op een zachte manier te ontplooien tot een professioneel opgeleide Yogi, gedragen door een krachtig moederfiguur, die er staat in de moeilijke momenten voor een persoonlijk gesprek maar ook gewoon voor een inspirerende babbel en extra vragen over de opleiding.
Het is geen streng gestructureerde opleiding zoals we gewoon zijn te krijgen. Wat voor gestructureerde mensen een uitdaging kan zijn, maar volgens mij een levensles om de controle los te laten en in overgave te gaan. Vertrouwen dat alles als een puzzel in elkaar zal vallen en te leren vertrouwen op je intuïtie.
Een waaier van verschillende invalshoeken. Een syllabus om te koesteren voor de rest van je leven. Een zee van bruikbare weetjes en informatie.
Een jaar waar confrontatie aan het licht kwam, maar een jaar om nooit te vergeten.
En tot slot, de verbinding met een groep gelijkgestemde vrouwen, voor altijd een plaatse in mijn hart.
C.