Homepage

Welkom,

Ik ben Isabel Dobbelaere, in 2016 richtte ik de studio op en gaf mijn ‘kind’ de naam Puur-Yoga.


De studio is laagdrempelig, de lessen zijn gevarieerd en er is een uitgebreid lessenrooster.

     • Yin Yoga
     • Restorative Yoga
     • Therapeutische Yoga
     • Hatha Yoga
     • Meridiaan -en Chakrayoga
     • Hatha flow
     • Slow Hatha flow
     • Privé Yoga
     • Aromatic yoga
     • Diverse opleidingen en workshops
     • Natuurbeleving met yoga en meditatie

Ik begon in 2009 yogales te geven en zo ontstond er doorheen de jaren en de ontelbare uren les en opleidingen, een unieke yogastijl die ik Puur Yoga noem. Het is puur en eigen aan wie ik ben, mijn waarden, mijn levenslessen en hoe ik in de wereld wil leven als mens tussen de mensen.

Om yoga te doen hoef je niet lenig te zijn, je hoeft niet het perfecte lichaam te hebben en je hoeft niet spiritueel te zijn. Dit zijn fabeltjes die doorheen de vele jaren en ook door sociale media een eigen leven zijn gaan leiden.

Yoga is voor mij stoppen, even uit de drukte van het leven stappen en helemaal aankomen bij jezelf,  je lichaam, je adem en wie je bent in dat moment.


Ik ben sinds 2009 officieel yogadocent en ik heb minstens 4000 uren leservaring en volgde tientallen opleidingen in binnen en buitenland. Daarom mag ik mezelf nu senior yogateacher noemen en mensen opleiden om zelf les te geven.

Brigitte Longueville en de afgelopen jaar overleden Anat Geiger zijn mijn grootste voorbeelden en ik had het geluk bij beiden mijn eerste teachertrainingen te volgen.

Bij Anoshe Overington volgde en volg ik nog regelmatig opleidingen rond Yin Yoga, het meridiaansysteem, de vijf elementen en fascia.

Ik ben een gecertificeerd BackMitra trainer en ondertussen ook teacher in andere yogascholen voor Backmitra zelf.

Ik  volgde opleidingen en workshops bij Daan Timmers , Max Strom, Sanjeev Bhanot, Helen Noakes, Marcel Van der Vis Heil, Gita Schuit, Martijn Hoogstra, Jan Bommerez, Rita Van Parys, Rosie Govaerts, Johan De Backer

Online Yoga (alliance) teacher trainingen: 

 

Ik blijf me ondertussen verder verdiepen in hoe yoga kan helpen bij trauma, chronische pijn en burnout. Ik voel mij dan ook nog steeds de eeuwige yogaleerling en sta graag tussen mijn leerlingen om met veel passie en overgave mijn kennis door te geven.


Wil je weten wat Puur-Yoga voor jouw lichaam en geest kan betekenen en wil je een gratis proefles ontvangen?

Vul ons contactformulier in en voel je heel welkom om een les te proberen.

Zachte groet,

Isabel