De Puur-Yoga studio

cropped-puur-yoga-studio-_-_yogalessen-op-maat_-2.png

PUUR-YOGA STUDIO bij yogadocente Isabel Dobbelaere.


 

De yogastudio is gelegen in het landelijke Maldegem-Kleit in Oost-Vlaanderen, tussen Brugge, Gent en de kust en kom je terecht in een gezellige, lichtvolle en zachte energie om even uit het drukke leven te stappen om elke keer het gevoel te krijgen van een korte vakantie in een drukke (werk)week.

Klik HIER om Isabel wat beter te leren kennen

De yogastudio heeft plaats voor maximaal 16 personen.
Er zijn diverse yogalessen met telkens een andere focus.
Krachtige hathaflow en kracht en balansyoga voor wie graag wat meer beweging wil en meer kracht wenst op te bouwen in de spieren.
Meditatieve rustige yin yoga voor wie op zoek is naar verstilling en een diepere inwerking op het bindweefsel.
Therapeutische yoga voor wie leeft met chronische pijn in het lichaam, zoals spier -en gewrichtspijnen, fibromyalgie, spasmofilie, reuma, CVS, …
Diep restorative yoga voor mensen die behoefte hebben aan relaxatie of te kampen hebben met burnout, vermoeidheid -en stressgerelateerde klachten.
Zachte hathaflow is een combinatie van de zachtere hathayogahoudingen en therapeutische yoga.
In elke yogales is er een stille meditatie, een diepere relaxatie van minstens 20 minuten en de beoefening van pranayama.
De yogafilosofie wordt gerespecteerd bij Puur-Yoga, want ik zie yoga holistisch en niet enkel de yogahoudingen die het lichaam soepeler maken en de ontspanning dat yoga brengt.
Elke les heeft als doel een diepere verbinding te creëren met wie je in je diepste kern bent, om te leren loslaten, om inzicht te krijgen in wat pijn, emoties en spanning in het lichaam doet…

Zoals de wijze Indische Yogaleraar B.K.S. IYENGAR prachtig verwoord heeft :

“Yoga leert ons te genezen wat we niet hoeven te verdragen
En te verdragen wat we niet kunnen helen/genezen…”


Een beeld van de yogastudio, de muziek die u hoort is de Lotus Sutra van de CD “Purity of mind” gezongen door Tina Turner, Dechen Shak-Dagsay & Regula Curti.