Driedaagse hart-verbindende retreat in Yogabee Domburg

 

Gouden Hart Ritueel – Yoga – Meditatie –

Jin Shin Jyutsu – Bosbaden


Ons hart staat centraal tijdens deze driedaagse reis en we gaan in verbinding met het hart. Het hart dat in het leven veel te verduren krijgt. Soms lijkt het dat het hart in stukken is gegaan en het moeilijk is om het terug te lijmen.
Een bijzonder hartritueel gebaseerd op het Japanse Kintsugi is de rode draad in deze driedaagse…
Kintsugi: genees jouw emotionele scherven met déze Japanse techniek… Misschien heb je al eens gehoord van de Japanse techniek waar met goudlijm kapotte stukken met heel veel aandacht en liefde terug aan elkaar gelijmd worden.
Het woord kintsugi komt van het Japanse kin (goud) en tsugi (verbinden) en betekent letterlijk goudverbinding. Je kunt kintsugi zien als een prachtige metafoor om jouw eigen proces van genezing te ondersteunen. Zoals kintsugi gebroken voorwerpen naar een ander niveau brengt door littekens te benadrukken, zo kun je al jouw ‘onvolkomenheden’ leren accepteren als iets wat bij je hoort. Het is jouw pijnlijke verleden dat jou tot een uniek mens maakt. Je mag het daarom met opgeheven hoofd dragen. (bron Holistik)
“Als je nooit in scherven gelegen hebt, weet je niet hoe je in elkaar zit“.
Ziad K.Abdelnour
Voel je je aangetrokken om mee te gaan met ons? Je drie dagen te laten dragen door Griet en mezelf, de energie van de prachtige plaats maar eveneens de energie als groep?

Van maandag 23 oktober tot en met woensdag(namiddag) 25 oktober mag ik Griet Dewitte van Stromende Kracht assisteren tijdens een HARTVERBINDENDE driedaagse retreat in het mooie YogaBee in Domburg (Zeeland NL).

Mijn bijdrage zal vooral bestaan uit verzachtende, verstillende Yin Yogalessen, energetische oefeningen vanuit Qi Gong, meditatie en diepe relaxatie waaronder ook Yoga Nidra.


Ik mocht reeds verschillende keren op die plaats verblijven waar ik ook retreats assisteerde en waar het heerlijk vertoeven is.
De oude gerestoreerde hoeve omvat een héél gezellige keuken waar Marjolein Van Ooijen van Plantfull Kitchen ons zal ondersteunen met heerlijke maaltijden.

Daarnaast is er een prachtige yogaruimte en verwarmd binnenzwembad met sauna, een heerlijke tuin om in te verdwijnen en tijd voor jezelf te nemen en een weidse omgeving…

De omgeving van Yogabee is heerlijk rustig, uitgestrekt, landelijk en tezelfdertijd we zijn dichtbij de zee.

Via een bijzonder hart-ritueel waar Griet ons gedurende de drie dagen zal in begeleiden en waarbij ik via yoga, meditatie en muziek zal ondersteunen, werken we samen aan dieper bewustzijn rond heling van het hart om zo ook onbewust, bewust te maken.

De plaatsen zijn beperkt voor deze driedaagse en inschrijven kan vanaf nu via info@stromendekracht.be

Alle uitgebreide informatie kan u hier terugvinden: Programma en prijzen driedaagse


Check zeker de website van Yogabee Retreats.


Wens je meer informatie over deze retreat? Vul onderstaand formulier in en we beantwoorden jou zo snel mogelijk.