DAG WORKSHOP PSOAS – NEK – SCHOUDERS MET GEBRUIK VAN DE BACKMITRA

psoas .png

Zaterdag 11 augustus : 10u00 tot en met 16u00

Prijs: 85,00 euro met syllabus (op voorhand overschrijven)

Maximum 12 personen

Klachten van de onderrug, rug, benen, schouders en nek kunnen hun oorsprong vinden in een gespannen psoasspier. Deze spier is een grote spier die uit twee delen bestaat aan weerszijden van de onderrug en verder gaat via de heup naar de liezen. Deze spier kan voor heel veel klachten zorgen wanneer deze teveel spanning krijgt. Spanning kan er vooral komen uit te weinig beweging (zoals een zittend beroep) maar stress, angsten en trauma gaan ook vastzitten in deze spier.
In deze workshop gaan we dieper in op het ontspannen van deze spier en alle andere belangrijke spieren, zoals het diafragma, de trapezius, de nek -en schouderspieren. Deze dag wordt beëindigd met een diepe relaxatie oefening.
Iedereen krijgt een uitgebreide syllabus met de volledige uitleg van deze spier.
10u00 tot 12u00 : Anatomie van de psoas spier en welke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen kunnen helpen en die je gemakkelijk thuis kan doen.
12u00 tot 13u30:  lunch pauze
13u30 tot 16u00 : Zachte meditatie in beweging om het lichaam na de middag los te maken, gevolgd door een diep inwerkende en helende yogasessie met een diepe ontspanning als afsluiter.

Wens je je graag in te schrijven voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in :

Rekening Puur-Yoga – Isabel Dobbelaere
KBC : BE45 7360 2627 0189 
mededeling: uw naam en psoas workshop