BOEDDHISTISCHE LEZING MET GESHE LOBSANG TSULTRIM EN LOBSANG NYIMA MONNIK GIEL

VRIJDAG 1 FEBRUARI 2019.png

VOLZET !!! 

Na iets meer dan een jaar ben ik heel blij te mogen aankondigen dat ik Geshe Lobsang Tsultrim en Lobzang Nyima Monnik Giel terug mag verwelkomen in de Puur-Yoga studio.

De mensen die reeds aanwezig waren bij één van de lezingen en de zegening van de studio weten dat dit bijzondere momenten zijn in het bijzijn van héél wijze en pure mensen.

Ik volg monnik Giel sinds hij vertrok naar het verre India waar hij zijn roeping als monnik volgt.

Ik bewonder hierin zijn wilskracht, zijn zachtheid, authenticiteit en vooral zijn missie om deze wereld vredevoller te willen maken.

Geshe Lobsang Tsultrim leerde ik in november 2017 kennen toen hij voor de eerste keer naar België kwam en een lezing gaf in de studio.
Ik herinner me vooral de glinstering en de energie die hij uitstraalde als hij over de liefde voor zijn mama sprak. Iedereen was zo onder de indruk van deze pure warme persoon dat hij ook is.
Hoe hij ons leerde over mededogen, liefde en zachtheid … en ook over de belangrijke mantra OHM MANI PADME HUM… (waarvan hij ook heel blij was te zien, dat deze mantra aan de muur van de yogastudio hangt).
Dankbaar dat Lobsang Metok, de mama van Monnik Giel, mij voor de 4de keer vroeg om een lezing te organiseren en wat ik ook met héél veel liefde doe.

Ik zei voluit JA !

Deze avond zal de lezing gaan over ‘HAPPINESS AND PEACE OF MIND’ … en wees eens eerlijk… kunnen wij daar allemaal geen goede raad over inwinnen en leren van deze eeuwenoude Boeddhistische wijsheid.

VOEL JE WELKOM !

VRIJDAG 1 FEBRUARI 2019 VAN 19U30 TOT 21U30

PRIJS: 15 euro waarvan de opbrengst integraal naar het JONANG KALACHAKRA CENTRUM BELGIË ZAL GAAN


INSCHRIJVEN DOE JE VIA DIT FORMULIER