BackMitra

backmitra workshops
“Vriend van de rug”… zo wordt de BackMitra vertaald.
Voor mij persoonlijk is de BackMitra een onmisbare yogatool geworden in mijn yogabeleving en in de yogalessen dat ik geef.
Op de welkomspagina van deze site kunt u mijn persoonlijke yoga-ervaring lezen en kunt u ook lezen dat ik een chronisch letsel aan mijn nek heb, ten gevolge van een auto-ongeval.
Yoga heeft mijn pijn veel dragelijker gemaakt en ook het gebruik van de BackMitra heeft voor grote verbetering gezorgd.
Als yogadocente geef ik veel uren per week les, mijn lichaam is mijn werktuig en dat moet ik goed verzorgen.
Er zijn natuurlijk dagen dat ik ook meer pijn ervaar, wanneer ik bijvoorbeeld minder kon rusten, meer werk had, en ja,… ook stress, dan voel ik mijn nek en bovenrug meer en durf ik dan terug wel wat uitstralingspijn te hebben.

Een sessie op de BackMitra zorgt dan eigenlijk heel snel voor een onmiddelijke pijnverlichting en meer ruimte in mijn schouders en ook ademhaling.

Mijn lichaamshouding en die van mijn leerlingen die regelmatig de BackMitra gebruiken is veel beter geworden, je krijgt het gevoel dat je veel rechter door het leven gaat.
Sinds drie jaar werk ik met de BackMitra. Dankzij de yogaworkshops van Brigitte Longueville die samen met Guy Hamaekers deze onmisbare yogatool ontwikkelde, ben ik in staat om hun kennis en wijsheid door te geven.
De BackMitra is een aanwinst in tijden waar we door het grote gebruik van smartphones, tablets en computer en de zittende levensstijl, Β klachten ontwikkelen in de rug. Deze klachten kunnen via yoga met de BackMitra voor een groot stuk verlicht worden.
De BackMitra wordt regelmatig gebruikt in de Puur-Yoga lessen alsook organiseer ik op regelmatige basis workshops met de BackMitra.
Ben je een yogadocent of fysiotherapeut en je wenst meer informatie over de werkwijze van deze yogatool, neem dan contact op met Guy Hamaekers via de website:Β BackMitra
In 2018 wordt er bij Puur-Yoga een yogadocenten opleiding gegeven door Brigitte Longueville waar ook een module BackMitra in verwerkt zit. Meer informatie via deze link:Β YOGA TEACHER TRAINING 2018 MET BRIGITTE LONGUEVILLE
SOLSTICE MEXICO / TEACHER TRAINING BELGIUM 2018

#backmitra #solsticemexico #brigittelongueville #yogateachertraining2018