Al ZieleZingend de wending naar het licht maken.

MEDITATIEFLIGCONCERTVRIJDAG 30 NOVEMBER OM 19U30 (1).png
Op vrijdag, 21 december is Conny Vercaigne van Klanklichaam bij Puur Yoga te gast om samen midwinter (of winterzonnewende) te vieren.

Vrijdag, 21 december, winterzonnewende of midwinter.


De natuur maakt de wending van donker naar licht.
Al zingend en klinkend maken wij deze beweging mee.
Midwinter valt op de kortste dag van het jaar, wanneer de nacht op zijn langst is.
Na Midwinter worden de nachten weer korter en de dagen langer, komt er dus beetje per beetje weer meer licht in ons leven.
De beweging van naar binnen gaan, keert zich langzaam naar weer meer naar buiten gericht zijn. Wij willen deze wending graag samen vieren al zingend.
We starten de avond met het zingen van oeroude, heilige klanken die heel ons systeem laten ontspannen en in harmonie brengen.
Daarna zingen we mantra’s die passen bij deze wending.
Het geheel wordt live begeleid met gitaar, trom, udu en andere etnische instrumenten.
En denk je dat je niet kan zingen, kom dan vooral toch, want een spreekwoord van de Native Americans zegt “het zou stil zijn in het bos, als alleen de vogels die experten zijn in fluiten, zouden fluiten”.

De opbrengst van deze avond wordt integraal geschonken aan VZW Saying Goodbye, een hartverwarmende organisatie. (https://www.saying-goodbye.be/)
Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare. Jaarlijks organiseren ze hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer.Β 

Praktisch:

  • datum en uur: vrijdag 21 december om 19u30
  • prijs: 25,00 euro
  • adres: Puur-Yoga, Urselweg 21, 9990 Maldegem – Kleit
  • inschrijven doe je via onderstaand formulier en het bedrag van 25 euro over te schrijven naar de KBC rekening BE45 7360 2627 0189 met vermelding van jouw naam en ZieleZingen.

 


#zielezingen #mantra #meditatie #connyvercaigne #vzwsayinggoodbye