Drie dagen genieten, helen, loslaten en ontspannen. 

Retraite in Westouter

Tijdens deze retraite verwennen we jou met een prachtig verblijf in Blauwpoort, een gerenoveerd pand met een verhaal. Een weekend gevuld met yoga, meditatie, klank, natuur en veel meer. 

Een woning met een verhaal

De Blauwpoort in Westouter is een beschermd monument met een hart. In 1807 was de Blauwpoort een herenhoeve die tijdens de Grote Oorlog uitzonderlijk niet verwoest werd. Daarom is het nu een beschermd monument die verhalen van drie eeuwen verteld. Het vakantiehuis is een unieke mix van vintage design en authenticiteit. De vijf sterren die erbij komen, zijn dan ook meer dan verdiend. “Gasten voelen zich hier warm en thuis, we streven naar een 100% WOW gevoel”, aldus de eigenaars. 

Wat mag je verwachten

Een luxueus verblijf in een prachtig gerenoveerde hoeve in de uithoek van ons land, de unieke welness-ervaring krijg je er ook bij. Op het domein is namelijk een boomsauna, zwemvijver en een prachtige tuin om te mijmeren, te lezen, te wandelen… te genieten Pur Sang. Eten mag ook niet ontbreken, maar we gaan voor gezond en lekker van ontbijt tot lunch en diner. 

Het doel van het weekend is dat je tijdens de drie dagen ondergedompeld wordt in rust, heling, verwennerij, klanken, rituelen, yoga, meditatie, natuur,… Kortom, heel wat. Maar dat kan ik natuurlijk niet alleen en werk daarom nauw samen met verschillende mensen die ik allemaal in mijn hart draag en graag mee samenwerk. 

Rika & Sabine verwennen jullie met een meditatief ligconcert op vrijdag, zo starten we het weekend meteen in rust. Conny Vercaigne en haar partner Saskia komen ons verwennen met een deugdoende NadaYoga en verbindend ZieleZingen. Zondag komt Louise Viaene langs om ons meer te leren over het belang van rituelen en ‘s avonds zijn Jeroen Carrein en Audrey Charlier van het Holistisch Instituut van de partij. Zij voorzien ons vane en helende avond om dit prachtig midzomerweekend af te sluiten. 

Elke dag mediteren we in stilte van 8u tot 8u30 en doen we yoga tussen 10u en 12u (zaterdag en zondag). Verder gaan we de natuurrijke omgeving gaan verkennen tijdens een wandeling.  

Praktische info

Het weekend vindt plaats van 19 juni tot 22 juni in de Blauwpoort in Westouter. 

De kostprijs van het weekend bedraagt 500,00 euro waarin alles is inbegrepen. Om jouw plek te verzekeren betaal je 195,00 euro voorschot. Het restbedrag wordt uiterlijk tegen 20 mei 2020 betaald. Wens je in één keer te betalen, dan lukt dat uiteraard ook. 

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen (reeds volzet).