Activiteiten

Een energie gevende ontbijtyoga, een ontspannende yoganidra of een therapeutische yoga bij pijn. Het zijn maar enkele activiteiten bij Puur Yoga die regelmatig aan bod komen. Ontdek hieronder welke activiteiten we gepland hebben!

Meerdere

data

 

Workshop Yoga met de Backmitra: Welk verhaal vertelt jouw rug?

Een uitgebreide workshop op zaterdag over het verhaal achter chronische rugpijn en hoe je via een holistische visie én het gebruik van de Backmitra verlichting kan brengen.  

6

augustus

 

Sangha (Gratis)

Asana’s, ademoefeningen, meditatie: het zijn allemaal stapjes op het pad naar verlichting. Wil je je ‘yogareis’ nog meer verrijken? Bezoek dan eens een satsang, een filosofische bijeenkomst die een diep spiritueel effect kan hebben. 

 

15 

augustus

 

Ontbijtyoga

Op 15 augustus vieren we moeder Maria, en zoals vorig jaar start ik deze dag op een plaats waar ik naartoe ga om haar moederlijke warmte te voelen. De Mariagrot in Maldegem-Kleit. Deze ontbijtyoga start dan ook een uurtje vroeger om 8u00 aan de Grot. 

 

vanaf

15 september

 

Qi Gong

Één van mijn favoriete vormen van bewegen naast yoga is Qi Gong. Katty Hubrecht is een Tai Chi en Qi Gong docente in hart en ziel en komt vanaf woensdag 15 september haar passie delen in de Puur-Yoga studio. Plaatsen zijn beperkt. 

 

Hou deze pagina in gaten voor alle toekomstige activiteiten bij Puur-Yoga.

Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je steeds als eerste op de hoogte bent.