Activiteiten

Een energie gevende ontbijtyoga, een ontspannende yoganidra of een therapeutische yoga bij pijn. Het zijn maar enkele activiteiten bij Puur Yoga die regelmatig aan bod komen. Ontdek hieronder welke activiteiten we gepland hebben!

9

oktober

 

Introductieles zwangerschapsyoga

Zwangerschap kan zowel een opwindende als een zenuwslopende tijd van allesomvattende verandering zijn. De veranderingen kunnen sterk verschillen van persoon tot persoon, en ook van zwangerschap tot zwangerschap

 

 

Meerdere

data

 

Workshop Yoga met de Backmitra: Welk verhaal vertelt jouw rug?

Een uitgebreide workshop op zaterdag over het verhaal achter chronische rugpijn en hoe je via een holistische visie én het gebruik van de Backmitra verlichting kan brengen.  

vanaf

15 september

 

Qi Gong

Één van mijn favoriete vormen van bewegen naast yoga is Qi Gong. Katty Hubrecht is een Tai Chi en Qi Gong docente in hart en ziel en komt vanaf woensdag 15 september haar passie delen in de Puur-Yoga studio. Plaatsen zijn beperkt. 

 

Meerdere

data

 

Intuïtieve yoga aan de hand van de Lenormand kaarten

Samen met mijn dierbare collega en hartsvriendin Audrey Charlier, begeleiden we samen een bijzondere avond van intuïtief voelen en yoga. Audrey doet een groepsreading met de Lenormandkaarten waar ze sinds de leeftijd van 10 jaar mee leerde werken. Daarna voel ik in welke yoga nodig is om de thema’s van de legging te belichamen. 

 

Hou deze pagina in gaten voor alle toekomstige activiteiten bij Puur-Yoga.

Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je steeds als eerste op de hoogte bent.