YOGA TEACHER TRAINING 2018 MET BRIGITTE LONGUEVILLE

3a3bc465-3d27-4c48-aaa8-3d896fcf7c04

Ik ben heel verheugd te kunnen mededelen dat Brigitte Longueville opnieuw een yoga docentenopleiding in Europa komt geven.
Deze keer in België en bij PUUR-Yoga in MALDEGEM (Oost-Vlaanderen). De geboortestreek van Brigitte.
Brigitte Longueville
Brigitte Longueville begon haar yogastudie als 19-jarige in India, waar ze zich 6 jaar lang onderdompelde in de leer van yoga. Haar lessen zijn een afspiegeling van haar lange studies in traditionele Zuid Indiase yoga, Pranayama, ‘Critical Alignment’ en Vipassana meditatie. Ze is bijzonder dankbaar voor de lessen die zij heeft gekregen van internationale docenten zoals Sri Pattabhi Jois, Clive Sheridan en Gert van Leeuwen. Deze transformerende lessen hebben haar geholpen in haar voortdurende reis binnen de yoga. Brigitte behaalde haar onderwijscertificaat na afloop van een driejarige opleiding bij The Bharata Institute of Yoga en is een gecertificeerd Yoga Alliance leraar en docenttrainer (E-RYT 500). Tegenwoordig vindt u Brigitte-workshops in de Verenigde Staten, Nederland, België, India, Antigua (West-Indië) en Mexico.

Docentenopleiding
Een docentenopleiding volg je om verschillende redenen en op verschillende momenten in je leven. Of het nu gaat om het versterken van je bestaande yogapraktijk, het verdiepen van kennis over de ‘alignement’ van het lichaam, of het opbouwen van zelfvertrouwen en kennis om een volwaardig leraar te worden – een opleiding tot yogaleraar is een ervaring die jouw leven zal transformeren.
“Dit is een unieke kans om te kunnen leren van deze ware yoga-meester, gespecialiseerd in zowel restoratieve als therapeutische yoga!”
Een gebalanceerde mix van restauratieve en therapeutische yoga laat je dieper in deze materie duiken: het begrijpen, het ervaren, en het voelen van een yogapraktijk als geheel. Met een duidelijke nadruk op de gezondheid en alignement van de wervelkolom zorgt Brigitte’s benadering ervoor dat elke student zich op zijn of haar lichaam afstemt en een dynamische persoonlijke groeiproces doormaakt. Tevens zal je leren hoe je jouw eigen lichaam kan beschermen tijdens het beoefenen van yoga en hoe je anderen helpt om problemen te voorkomen en genezen.

Een 200-uren opleiding volgens de Yoga Alliance RYT200 standaard.

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat waarmee je je bij Yoga Alliance als RYT200 leraar kan registreren.

Opleiding in 5 modules
Module 1 – 25, 26 en 27 mei bij PUUR – YOGA
Module 2 – 22, 23 en 24 juni bij PUUR – YOGA
Module 3 – 27, 28 en 29 juli bij PUUR – YOGA
Module 4 – 24, 25 en 26 augustus bij PUUR – YOGA
Module 5 – 22, 23, 24, 25, 26 & 27  september** Gaat door in het Chateau Frandeux in de Ardennen.
**Verblijf van 5 nachten. Aankomst vrijdagavond 21 september en vertrek op donderdag 27 september (na de lunch)
Uurrooster bij Puur-Yoga (Module 1 t/m 4)
Vrijdag van 17 uur tot 22 uur (incl. theepauze).
Zaterdag van 8.30 uur tot 19 uur (30 min. pauze en 1,5 uur lunch).
Zondag van 8.30 uur tot 18 uur (30 min. pauze en 1 uur lunch).

Materiaal (Deze materialen zijn inbegrepen in de prijs van de opleiding)

materiaal yoga opleiding.jpg

Hoofdstandbankje
Houten boog
BackMitra
Vilten matje + hoes
Lange strip
Het aantal deelnemers is beperkt tot 15.

MEER INFORMATIE, PRIJZEN, …

De inschrijvingen beginnen vanaf november 2017.

INSCHRIJVINGSFORMULIER TT BRIGITTE LONGUEVILLE 2018

Na het invullen van het formulier ontvang je een mail met alle informatie.
Indien je dan beslist om de training te doen sturen we je een registratieformulier en details over de betaling en de algemene voorwaarden. We verzoeken je dan om het formulier ondertekend en binnen een paar dagen naar ons terug te sturen om je boeking af te ronden.

Heb je nog verdere vragen?
Aarzel niet om ons te contacteren: info.puuryoga@gmail.com
Vriendelijke groeten,
Isabel Dobbelaere