Terug thuis…

Namasté,

img_2438.jpg

Net terug van een heerlijke wintersportvakantie in Oostenrijk en ik hoop dat jullie genoten hebben van de dagelijkse blog.

Ik kreeg enkele bezorgde mailtjes, wat ik héél lief vond. Jullie waren bezorgd als ik wel echt aan het genieten en niet aan het werken was. Maar maak jullie geen zorgen hoor. Ik had de dag voor vertrek alle blogs in één keer geschreven en geprogrammeerd zodat jullie toch elke dag een blog kregen.

Ik heb vooral genoten van de quality time met mijn gezin en familie en de prachtige tijd in de mooie bergen. Al sinds mijn vier jaar ga ik naar deze plek en het voelt voor mij ook altijd een beetje als thuiskomen.

Sinds ik yoga doe ben ik me ook bewuster van de natuur en de krachtige inwerking die ze op mij heeft. Mijn uiterlijke en innerlijke zintuigen zijn scherper geworden.

De bergen zijn ook prachtige symbolen, denk maar aan Tadasana, de berghouding in yoga. Een houding voor stabiliteit en aarding. (morgen meer over deze houding)

Vandaag was het vooral even wennen aan het grote verschil van de sneeuw naar de lentezon hier in België. En dankzij het zonnetje kon ik me vandaag gelukkig ook goed aarden terug thuis. Ik mis de bergen wel maar ik kijk alweer uit naar de yogalessen die morgen opnieuw starten.

Omdat ik dagelijks nieuwe volgers krijg… (waarvoor een héél oprechte dankjewel)  heb ik de Puur-Yoga blog wat overzichtelijker gemaakt voor jullie.

Ik heb ze per thema gesorteerd en zo kunnen jullie gemakkelijker kijken welke blog of informatie jullie nodig hebben.

Véél leesplezier.

Zachte, zonnige zondaggroetjes,

Isabel xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s