Mijn visjes

vissen

Namasté,

Het is laat als ik thuis kom van de yogales, op de weg naar huis is het altijd genieten van muziek, dat net zoals yoga een belangrijke plek heeft in mijn leven. Vandaag was zowieso een speciale dag. Zoals elke dag zijn de eerste boodschappen op facebook mijn herinneringen… Vandaag slikte ik een traantje weg, want vijf jaar geleden schreef ik dat we verheugd waren dat mijn vader van intensieve zorgen naar semi intensieve mocht. Het zou de laatste week van zijn leven zijn. Het bleef een hele dag “hangen” en deed mijn best om het los te laten.

Toen ik zonet de yogastudio verliet en over de Kleitse Kampel reed kwam het verdriet terug naar boven en ik hoopte dat er thuis nog iemand wakker zou zijn. Gelukkig was dat ook zo en kon ik genieten van de vrolijke stemming van mijn meisjes. Ze waren in een zotte bui en dat monterde mij onmiddellijk op. Mijn visjes, want binnenkort zijn ze jarig. Allebei Vissen van sterrenbeeld.

En omdat ze mij zo steunen in alles wat ik doe schrijf ik vandaag speciaal voor hen. Mijn visjes.

Het sterrenbeeld VISSEN (19 februari tot 20 maart)

Persoonlijkheid:

Ongrijpbaar, mysterieus, kwetsbaar… dat is vissen ten voeten uit. Wat er zelden wordt bijverteld, is dat vissen uitermate volhardend kan zijn. Niemand kan zo ver gaan in het brengen van offers of zo fanatiek idealen najagen. Fantasievol is Vissen ook – wat is echt en wat is niet echt? De grens tussen droom en werkelijheid is een beetje vaag. Juist daardoor begrijpen Vissen beter dan anderen hoe de wereld in elkaar zit. Ook zijn ze onvoorspelbaar. Vissen kunnen goochelen met de waarheid. En als ze echt klemzitten, dan zeggen ze niets meer, of ze verdwijnen gewoon. Van het ene op het andere moment slaan ze de deur dicht. Om een uur later – of nooit meer (oef, gelukkig bij mij niet) – terug te komen.

Groei:

Omdat Neptunus de komende jaren (tot 2026) voor inspiratie zorgt, kan Vissen de meest onwaarschijnlijke dromen realiseren. Vissen geven bovendien nooit op. Dat is de onbekende kracht van Vissen die alles te maken heeft met Neptunus, de planeet die regeert over het eeuwige en tijdloze.

Spiritualiteit:

Door de steun van Neptunus in Vissen zal de band van Vissen met ‘het hogere’ sterker worden en daarmee zijn kracht en vertrouwen. Vissen staat van nature al rechtstreeks in contact met de bron van universele liefde. Hij hoeft geen bewijs dat God bestaat, diep vanbinnen voelt hij dat dit zo is. Vanuit die zekerheid is Vissen beter opgewassen tegen pijn en tegenslag dan andere tekens. Liefde zal alles overwinnen, dus wat kan er gebeuren?

Liefde

Vissen droomt van de absolute liefde, waarin je alles voor elkaar overhebt. Omdat hij ook maar een mens is, slaat de balans in de praktijk vaak door naar één kant. Dan gaat hij te ver in het brengen van offers of hij leunt teveel op de energie van zijn partner. De uitdaging ligt erin een evenwicht te vinden, waarbij de relatie niet te vrijblijvend is en ook niet verstikkend. Vissen in meesterillusionisten in het menselijke contact. Als Vissen samen is met een ander, is dat een diepe versmelting van twee zielen. Dat kan heel heftig zijn, maar er staat tegenover dat niemand ineens zo koel en onverschillig kan zijn als diezelfde Vissen.  Dan schemert er iets door van Tweelingen, de natuurlijke tegenpool van Vissen. Dan wint ratio, de afstandelijkheid…

Mijn kleine meisjes werden prachtige liefdevolle jonge vrouwen en hun horoscoop bevestigd dit. Ik ben trots hun mama te zijn.

Zachte groetjes

Isabel x

emily valerie.png

(bron uitleg horoscoop: Happinez magazine 2012)

Extra link met meer info over de planeten voor 2017 : Wat doen de planeten in 2017 ?

#horoscoop #vissen #astrologie

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s