365 x “Puur” delen met jou

blog-1-1-17

Namasté,

1 januari 2017,  19h06 wanneer ik het scherm van mijn laptop voor de tweede keer open vandaag.

Ik had me nochtans voorgenomen om dat vandaag niet meer te doen… het eerste voornemen is dus reeds gesneuveld.

Maar ik kreeg enkele minuten geleden een ingeving. Plotseling uit het niets stromen de ideeën binnen. Yoga is een zielswerk en jaren geleden kreeg ik de bevestiging dat mijn taak in dit leven hoofdzakelijk zou bestaan uit kennis doorgeven.

En zonet… net zoals 10 jaar geleden… kreeg ik een ingeving.

10 jaar geleden werd ik midden van de nacht wakker gemaakt, enerzijds door mijn zoontje die toen 2 maanden oud was en honger had, maar ook door de woorden die continue door mijn hoofd bleven malen dat ik een winkel moest beginnen.  Terwijl ik om 4 uur ’s ochtends borstvoeding zat te geven, voelde ik in mijn hart dezelfde energie zoals ik hem nu opnieuw voel… en dat is een zalig gevoel. Het is mijn ziel die praat via mijn hart en zich zo een weg baant naar mijn hoofd. Ik denk onmiddellijk aan de film “The Power of the Heart” en weet dat ik onmiddellijk actie moet ondernemen.

Het zinnetje “je moet kennis doorgeven” kwam vanavond heel duidelijk naar voor in mijn hart en mijn hoofd. En die kennis moet voor iedereen toegankelijk zijn, gratis.

En dat is wat ik de volgende 364 dagen zal doen.

Elke dag krijgen jullie van mij waardevolle weetjes. Ik zal ze zo beknopt mogelijk beschrijven.

Je zou het als een scheurkalender kunnen zien waar je elke dag iets mee kan doen.

Of je zou het kunnen zien (voor de mensen die mijn winkeltje nog gekend hebben) als een bezoekje aan mijn winkeltje Puur “anti-stress” boetiek en je een beetje raad nodig hebt over diverse dingen.

Gezondheid, pure huidverzorging, geuren, aromatherapie, bachbloesems, thee, gemmotherapie, spiritualiteit, mooie muziek, boeken, supplementen en laten we de YOGA hierbij niet vergeten.

Ik ga hier een discipline voor mezelf van maken, het zal niet gemakkelijk zijn maar ik hou van uitdagingen.

Mijn enorme bibliotheek van “wijze” boeken, mijn eigen ervaringen en opleidingen die ik volgde zullen mij hier bij helpen.

Jullie kunnen mij ook vragen sturen over iets waar je graag iets over wil weten en dan zal ik daar met veel plezier aandacht aan geven.

Zie het als een nieuwjaarscadeau dat 365 dagen zal duren.

Morgen dag 1 van deze uitdaging.

Zachte groetjes

Isabel x

 

 

 

 

10 Replies to “365 x “Puur” delen met jou”

 1. Wat een heerlijk initiatief! Ik kijk met volle nieuwsgierigheid naar uit!! Fijn om zo elke dag met jou een bijkomende verbinding te mogen ervaren!

  Liked by 1 persoon

 2. Lieve Anja, dankjewel voor deze mooie woorden en ik doe dit zo graag, en het brengt me een beetje dichter bij wat ik 10 jaar geleden begon met mijn winkel. (dat ik nog steeds mis). De mensen raad geven om bewuster en gezonder te leven is toch het mooiste wat ik kan en mag doorgeven en ik doe het met zoveel liefde. Ik kijk ook zo uit om je terug te zien. Heel lieve knuffel. Warme groetjes en knuffel voor de start van deze nieuwe eerste week van 2017 xxx

  Like

 3. Lieve Ann, zo een lieve woorden om mijn dag te beginnen, dankjewel, maar ik ben even dankbaar om jou en zoveel mooie en warme mensen die ik het afgelopen jaar en jaren leerde kennen. We vullen elkaar aan en doe dit allemaal met zoveel liefde. Ik hoop dat de eerste tip van vandaag jou alvast een beetje mag inspireren om jezelf te verwennen. Heerlijk om te doen. Héél lieve groetjes en tot heel binnenkort xxx

  Like

 4. Dag Isabel, Eerst en vooral wens ik je een supercreatief, gezond, gelukkig, zacht, warm, ….2017 toe vol nieuwe ideeën ! Ik word zelf warm van jouw mail waarin je schrijft dat je ons elke dag één of andere goede raad zal geven ! Echt, ik krijg het warm, maar ik word er ook een beetje weemoedig van … Iemand met zoveel goedheid …. ik ben superblij dat ik jou tegengekomen ben …. ! Je bent een ‘engel’ ! Dus ….. ik wacht vol spanning op de dagelijkse weetjes van jou ! We zouden dit allemaal veel meer moeten doen …. leren van elkaar ! Ik wens je veel geluk met je nieuwe plan ! Zachte, warme groetjes, Ann P.S. Momenteel zit ik nog te piekeren welke uitdaging ik voor 2017 zal aangaan, want met de verhuis en het uit-het-huis-trekken van mijn zonen, komt er nu tijd vrij …. tijd die ik graag zou besteden aan iets zinvols, iets dat me goed doet ! Als jij op je pad zoiets tegenkomt, of als ik je ergens kan bij helpen, dan moet je het maar zeggen …….

  Liked by 1 persoon

 5. Wat ben jij toch een liefdevolle vrouw! Ik waardeer het enorm, dat we allemaal mogen mee genieten van jouw voornemen 🙂

  Hoe jij het altijd zo mooi en vol gevoelens kan verwoorden, dat wordt beslist iedere dag nieuwsgierig je mailtje lezen, daar ben ik zeker van.

  Ook nog eens bedankt voor je koesterende wens die je ons stuurde, mooi vind ik de verwijzing naar de seizoenen.

  Verheug me er al op om je vrijdag terug te mogen zien!

  veel liefs, anja

  Liked by 1 persoon

 6. Dank je wel. Voor mij mag er gerust één of meerdere blaadjes komen i.v.m. loslaten. Dat vind ik heel moeilijk. Gr. Lieve

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s